Växjös nätverk för kvinnliga teknikchefer hade möte i veckan

 

Onsdag 22 oktober träffades nätverket i Växjö och den här gången togs vi emot av COO, Camilla Simonsson i Creons fräscha lokaler. Det lilla företaget, som utvecklar, tillverkar och skeppar profilprodukter (eller Branded Items som de kallas) världen över för stora kunder som Cargotec, Atlas, Lantmännen m. fl. Det var mycket intressant att få lära sig om hur det fungerar i den branschen och om hur mycket mer eftertanke och arbete det ligger bakom ett företags profilprodukter än jag hade kunnat ana. Hur många tänker på, att de är sitt företags viktiga varumärkesbärare när de bär kläder med sitt företags namn på? Vi fick dessutom en lektion i att söka efter GOTS-märkning på kläder för hållbar utveckling. GOTS står för Global Organic Textile Standard och är den högsta märkningen av alla. 

 

Creon.jpg


Den 21 november träffas vi på Gnutti Carlo Sweden AB , där Lena Nilsson ger oss en introduktion till deras verksamhet.

Efter juluppehållet blir det sedan dags att sätta en agenda för 2019 och vilka intressanta frågeställningar gruppen vill behandla på årets nätverksträffar.

Är du kvinna och chef i en teknikrelaterad roll, är du varmt välkommen att höra av dig för en plats i nätverket. Skicka ett mail till ewa-marie.astrom@technogarden.se så löser vi det!

Ewa-Marie2.jpg

Hälsningar,
Ewa-Marie Åström
Regionchef, Växjö

 


Lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor