Nätverksmöte i Växjö den 24 sept. - vi besöker Epic Innovation & Technology Center

Det är 2,5 år sedan vi startade ett nätverk för kvinnor med tekniska chefspositioner i Region Småland.  Vi träffas omväxlande på Technogarden och på medlemmarnas arbetsplatser. På så vis får vi nya kunskaper inom teknikbranscherna. 

 


Vårt nästa möte äger rum i Växjö tisdagen den 24 september. Då besöker vi Epic Innovation & Technology Center, för att lära oss om deras verksamhet. 

Visionen kring Epic är att kunna förse företagen i regionen med den tekniska kompetens de behöver. Det handlar om både kvalitet och kvantitet. Epic skall i första hand bli en kunskaps- och samverkansnod för näringslivet, Linnéuniversitetet och gymnasieskolan. Genom en transparent byggnad skapas skyltfönster in mot den moderna industrin med ytor för maskinhall, elever och lärare. Denna display av en attraktiv industrimiljö ökar nyfikenheten kring och intresset för teknik och industri. Här kan du läsa mer om Epic (länk)


Är du kvinna, har någon form av teknisk chefstjänst och är intresserad av att bli medlem i nätverket, så är du varmt välkommen att höra av dig till vår Regionchef i Växjö, Ewa-Marie Åström (länk). 

Lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor