Technogarden förstärker inom kvalitet och inspektion

Technogarden har rekryterat Mats Bergman som ansvarig för affärsenheten Quality & Inspection som utgör en del inom affärsområde Industry.

Detta är en del av en satsning att bygga upp en verksamhet som tillhandahåller tjänster och lösningar inom kvalitet och inspektion för tillverkare och anläggningsägare av kraft- och processutrustning samt stålkonstruktioner.

Mats Bergman har lång erfarenhet av den tekniska kontrollbranschen och har de senaste 20 åren haft ledande ställningar på Kiwa Inspecta och Force Technology.

Mats Bergman blir en stor tillgång för både affärsenheten och hela Technogarden med sitt stora kontaktnät inom industrin, säger Stefan Lundin VD för Technogarden i Sverige. Vi önskar Mats varmt välkommen till Technogarden.

Det här ska bli jättespännande, säger Mats Bergman. Verksamheten som etablerades under 2019 är redan igång med ett antal medarbetare och fler är på ingång. Vi upplever en bra efterfrågan av våra tjänster. Marknaden vill ha en leverantör med hög kompetens och service. Samtidigt känns Technogarden som ett väldigt modernt och agilt tekniskt konsultföretag vilket ger bra förutsättningar.

Mats Bergman kommer i denna roll att rapportera till Fredrik Morin som är regionchef Industry Mälardalen.

Technogarden ingår i Norconsult koncernen och erbjuder konsulttjänster inom affärsområdena Industry, Life Science, IT och Telecom.

För mer information, kontakta någon av:

Stefan Lundin, VD Technogarden AB (mobil 073 980 83 90)

Fredrik Morin, regionchef Mälardalen (mobil 072 213 30 06)

Anders Egerbo, affärsutvecklare Quality & Inspection (mobil 072 453 45 79) Mats Bergman, ansvarig Quality & Inspection (mobil 070 604 66 05)

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor