Technogarden säkrar ramavtal med Volvo Car Retail Solutions

 

Technogarden AB har tecknat ramavtal med Volvo Car Retail Solutions för leverans av konsulttjänster.

 

 

Som ett led i Volvo Car Retail Solutions beslut att ta över konsulthanteringen internt, har bolaget valt att teckna ramavtal med Technogarden avseende konsultinköp.

Technogarden har sedan tidigare levererat konsulttjänster till Volvo Car Retail Solutions och med detta ramavtal stärker man nu samarbetet mellan bolagen, vilket ger förutsättningar för att fortsatt möta behov av kompetenser.

För Technogarden innebär detta att man ytterligare stärker bolagets position inom automotivsegmentet, där man framgångsrikt varit etablerade under många år.

 

Volvo Car Retail Solutions är ett helägt dotterbolag till Volvo Car Sweden. Företaget utvecklar lösningar som förenklar vardagen för över 10 000 användare hos Volvohandeln i Sverige, Norge och Japan. Volvo Car Retail Solutions har ca 200 medarbetare och finns beläget på expansiva Lindholmen i Göteborg.  www.volvocarretailsolutions.co...

Technogarden är en kompetens- och rekryteringspartner för verksamheter med tillväxt inom Industry, IT, Life Science och Telecom. Genom en mix av rådgivning, tekniska konsulter och rekryteringstjänster hjälper Technogarden teknikoffensiva företag att säkerställa rätt kompetens för rätt behov på lång och kort sikt. www.technogarden.se 

 

 

För mer information, vänligen kontakta:

Technogarden AB Christer Holgersson, affärsområde IT, 076-771 60 19 eller christer.holgersson@technogarden.se  

Lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor