Nu är det möjligt att ansöka till Technogardens nätverk för kvinnliga teknikchefer!

Technogarden kontor2.JPG
För ett år sedan startade Technogarden ett nätverk för kvinnliga chefer i tekniska positioner. Nätverket träffas i Växjö 6 ggr/år dels på Technogardens kontor, dels på de olika medlemsföretagen.

Syftet med nätverket, är att utbyta erfarenheter, få råd och tips i frågor som medlemmarna hanterar i sin vardag och naturligtvis för att få energi och inspiration av varandra.

Ewa-Marie2.jpg 

 

Ewa-Marie Åström, som är Regionchef i Småland, svarar på frågan varför nätverket bara är öppet för kvinnor:

- "Fortfarande är kvinnor en minoritet inom teknikbranscherna och i chefsroller. Jag såg i mitt arbete, ett behov för dem att möta andra kvinnor i samma situation som de själva. Visserligen finns det många nätverk idag, men de domineras av naturliga skäl av män. Därför tog vi på Technogarden initiativet till det här nätverket och det har blivit precis den succé vi hoppades på"

Nu öppnar nätverket upp för fler medlemmar. Platserna är begränsade, för att behålla den förtoendefulla atmosfär som präglar nätverket, så vi kan erbjuda plats till max 6 nya medlemmar i det här skedet.

Är du kvinna och chef i en teknikinriktad roll, så är du varmt välkommen att skicka en ansökan om medlemsskap till ewa-marie.astrom@technogarden.se

Medlemsskapet är kostnadsfritt! Ditt bidrag är ditt engagemang!

Lediga jobb

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor