facebook tracking
Affärsområde

Telekom

Connect

Inom Technogarden Telekom har vi samlat Skandinaviens bästa kompetens inom planering och projektering av infrastruktur och telekommunikation.

Våra konsulter har både solid teknisk kompetens och lång praktisk erfarenhet. 

Det kunskapskapitalet erbjuder vi både genom enskilda uppdrag som resurskonsulter, på uppdrag hos våra kunder, eller genom små eller stora projekt.


  • ​Projektledning


  • Infrateknik


  • Teknologi


  • Rådgivning


  • Kontroll & Kvalitet


En bättre dag på jobbet

Vi tror på individer som gör skillnad. På jobbet och i samhället. Därför värdesätter vi ansvarstagande, delaktighet, och en vilja att utvecklas, både som grupp och individ. Vårt uppdrag är att koppla ihop människor med dagens och morgondagens möjligheter inom teknik och ledarskap. Genom detta hjälper vi både individer och företag att fortsätta vara relevanta i en föränderlig omvärld.  ​​

För att kompetens är er viktigaste investering


Marknader, yrken och beteenden förändras. Många branscher dras med kompetensbrist. Antalet rekryteringsplattformar och kanaler har ökat. Samtidigt råder inflation av titlar och begrepp i en alltmer sökordsbaserad arbetsmarknad. Det har helt enkelt blivit svårare att hitta rätt kandidater, även om de finns. Med kompetens som framgångsfaktor står mycket på spel. Därför har vi under många år varit en självklar kompetenspartner för nordens ledande industriföretag.I botten är vi ett teknikbolag


Vi är ingenjörer och tekniker. Eller Androidutvecklare. Eller varför inte en produktutvecklare? Idag har vi ett brett erbjudande av konsulter och rekrytering inom en rad områden. Den gemensamma nämnaren är teknik. Vi lever och andas teknik och innovation och älskar vad vi kan uppnå med det. Det är i grund och botten vad vi arbetar med. Därför är vi också - inifrån och ut - ett teknikbolag.

Arenagatan 35
215 35 Malmö Vägbeskrivning kontakt@technogarden.se +46 735 141 000

Göteborg

Therese Svenssons gata 11
402 75 Göteborg Vägbeskrivning kontakt@technogarden.se +46 735 141 000

Helsingborg

Badhusgatan 4
252 21 Helsingborg Vägbeskrivning kontakt@technogarden.se +46 735 141 000

Stockholm

Hantverkargatan 5K
112 21 Stockholm Vägbeskrivning kontakt@technogarden.se +46 735 141 000

Västerås

Kopparbergsvägen 6
722 13 Västerås Vägbeskrivning kontakt@technogarden.se +46 735 141 000

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor