Anna Waara

Anna Waara porträtt

Jag är utbildad civilingenjör inom molekylär bioteknik och har erfarenhet av försäljning och bygga långvariga relationer inom Life Science. Innan jag började på Technogarden så var jag account manager och jag har ett stort kontaktnät. Som konsultchef inom Life Science vill jag hjälpa människor till en utvecklande karriär samt hjälpa företag att hitta rätt medarbetare.

5 snabba till Anna

Vad är din roll på Technogarden?
Som konsultchef på Technogarden så ansvarar jag för hela kedjan från kundkontakt, personalansvar för konsulter till att söka och rekrytera nya konsulter.

Nämn någon av dina främsta egenskaper!
Tack vare min bakgrund inom Life Science samt att jag är lyhörd så ger det mig större möjlighet att förstå kundernas behov och kan matcha rätt kompetens till det behovet. Just att kunna matcha och hittat rätt kompetens till rätt behov är något som jag brinner för.

Berätta något om dig själv som vi inte vet.
Mitt lokalsinne är inte det bästa och jag måste erkänna att GPS har räddat mig många gånger.

Varför tycker du om Technogarden?
Det som gör att jag trivs så bra på Technogarden är den familjära känslan! Här finns hjälpsamma kollegor och vi jobbar tillsammans.

Varför ska jag höra av mig till dig?
Om du eller din organisation är i behov av resurser, vare sig det kan vara konsultlösning eller rekrytering. Eller kanske om du känner att det är dags att börja titta på nästa steg i din karriär. Varmt välkommen att höra av dig till mig så tar vi ett samtal och ser vilka möjligheter som finns!

Rekrytering med Technogarden

Våra affärsområden

Kontakt

Telefon: +46 735 17 99 93
E-post