Christer Holgersson

Christer Holgersson porträtt

Jag började min karriär som applikationskonsult på IFS och har sedan 2003 arbetat först som IT-konsultchef och sedan 2005 som key account manager. Jag är en relationsbyggare som envist tror på samverkan, att fokusera på mål och mening, på att rädda världen och solidarisk kapitalism.

Jag har lång erfarenhet och god förmåga att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag. Att vara flexibel, använda både kandidater, partners samt egna erfarna konsulter, ger den mest effektiva lösningen.

5 snabba till Christer

Vad är din roll på Technogarden?
Jag är egalitär, bolagsbyggare och vän, kollega, ledare och följare. Jag ansvarar ofta för större konton, älskar affärer och relationer. Känner mig framförallt hemma i IT segmentet.

Nämn någon av dina främsta egenskaper!
Mod och dådkraft i kombination med energi. Jag har mycket erfarenhet och arbetar alltid för prestigelöshet. Empati, relationer och ödmjukhet är viktiga pusselbitar.

Om du fick välja en person (död eller levande) att äta middag med, vem skulle det vara och varför?
Egentligen vem som helst! Jag är genuint trött på att dyrka och se upp till kända personer och av andra utsedda ledare – jag tror mer på kraften i kollektivet. Alla är lika intressanta, men har fått olika mycket uppmärksamhet. Jag är egentligen mer intresserad av någon i besättningen än dennes kapten. Äter såldes gärna middag med dig!

Varför tycker du om Technogarden?
#wearetechnogarden säger allt. Vi äger oss själva.

Varför ska jag höra av mig till dig?
Därför att jag inte har ett KPI att uppfylla, däremot en genuin vilja att tillsammans skapa något som är bra för alla.

Våra tjänster

Kontakt

Telefon: +46 767 71 60 19
E-post