Erik Franzén

Erik Franzén

Jag har alltid haft ett stort intresse för sälj och marknad. Efter gymnasiet startade jag ett aktiebolag där jag sålde och köpte gamla leasingbilar. Jag drev detta i sex år och sålde det 2019 i jakt på nya utmaningar. Därefter växlade jag över till rekryteringsbranschen där jag fann intresset för IT/teknik. Jag brinner för att gå den extra milen för mina kunder och medarbetare.

Vad är din roll på Technogarden?
Jag är konsultchef inom IT. 

Nämn några av dina främsta egenskaper!
Energisk, glad och anpassningsbar. Jag trivs som bäst när jag är operativ och har många bollar i luften. Jag vill alltid kundens och kandidatens bästa. 

Berätta något om dig själv som vi inte vet!
Jag har ett stort intresse för musikproduktion. En mix utav teknik och bra toner får mig alltid på bra humör. Jag läser om agil projektledning vid sidan av jobbet, för att verkligen få en förståelse för organisationer och arbetssätt som jag dagligen stöter på i mitt jobb.

Varför tycker du om Technogarden?
Att få vara en del av medarbetarägd verksamhet där alla jobbar tillsammans som ett team känns fantastiskt för mig. Här blir jag omringad av duktiga och drivna människor som hjälper varandra att bli lite bättre hela tiden. 

Varför ska jag höra av mig till dig?
Om du vill ha en person som du kan lita på och räkna med så är jag helt rätt. Jag kommer alltid finnas där för kandidater och kunder i vått och torrt. Jag tror på långsiktighet och god service i alla lägen.

Kontakt

Telefon: +46 706 50 51 19
E-post