Fredrik Morin

Fredrik Morin porträtt

Jag är utbildad civilingenjör inom maskinteknik och har lång erfarenhet av teknik, affärer och ledarskap. I tidigare roller har jag varit verksam som chef i olika nivåer i teknikbolag, som bland annat Reinertsen, Kongsberg gruppen och Teracom.

Fem snabba till Fredrik

Vad är din roll på Technogarden?
Jag är regionchef för Stockholm/Mälardalen. Utöver det är jag också affärsområdeschef för affärsområdet Telecom. Mitt arbete handlar om att hjälpa våra kunder med deras resurs- och kompetensbehov.

Nämn någon av dina främsta egenskaper!
Min bakgrund inom både teknik och ekonomi hjälper mig att snabbt sätta mig in i våra kunders utmaningar och på så sätt hjälpa dem på bästa sätt. Vi skapar våra affärer utifrån ett kundnyttaperspektiv och då är min förmåga att sätta mig in i kundernas verksamhet viktig.

Om du fick välja en person (död eller levande) att äta middag med, vem skulle det vara och varför?
Det hade varit spännande att sitta ner och prata med Jan Eliasson. Han har gjort väldigt mycket bra för Sverige och världen och är en mycket sympatisk och klok människa som man kan lära sig mycket av. Jag tror att det skulle vara ett väldigt intressant samtal.

Varför tycker du om Technogarden?
Technogarden tror på individens förmåga att skapa. Här får vi friheten att både lyckas och misslyckas, vilket är både lärorikt och inspirerande. Att vi dessutom är medarbetarägda med ett långsiktigt perspektiv gör att vi faktiskt kan jobba för kundernas bästa och inte för vår egen kvartalsrapport. Det är ett vinnande koncept i längden.

Varför ska jag höra av mig till dig?
För att jag älskar att lösa problem. Så sitter du på ett problem och vill ha någon att bolla med så hör av dig!  Och såklart om du behöver hyra in en konsult från oss eller vill ha en rekrytering genomförd.

Kontakt

Telefon: +46 722 13 30 06
E-post