Jonny Deubler

Jonny Deubler porträtt

Jag är ingenjör inom el- teleteknik och har erfarenhet av produktion och kvalitet inom telekom och IT. Jag är sedan mer än 10 år verksam inom IT-konsultbranschen där mitt fokus är affärer och ledarskap.

I tidigare roller har jag varit arbetat som säljare och chef i olika nivåer i konsult- och ingenjörsbolag, bland annat hos Experis, Sigma och Sony.

5 snabba till Jonny

Vad är din roll på Technogarden?
Som konsultchef ansvarar jag för personal- och kundrelationen inom affärsområdet IT i Malmö.

Nämn någon av dina främsta egenskaper!
Min teknikbakgrund och generella bredd i kombination med relationsskapande, är mina främsta styrkor för att på bästa sätt leverera nytta till våra kunder och skapa en god miljö för våra konsulters välbefinnande.

Vilken superhjälte identifierar du dig mest med och vilka superhjältekrafter du skulle vilja ha?
Jag ser superhjältar i vardagen, inom politiken, affärsvärlden samt inom sport och kultur. Jag skulle vilja vara lika strävsam som den ensamma mamman med tre barn i förorten, lika beslutsam och handlingskraftig som Angela Merkel, framgångsrik och filantropisk som Petter Stordalen och lojal och pålitlig som Per Karlsson, mittback i AIK.

Varför tycker du om Technogarden?
För mig erbjuder Technogarden en stabil grund att stå på, i form av medarbetarägd koncern med kollektivavtal. Samtidigt finns möjlighet till fria tyglar när det gäller att skapa en långsiktigt lönsam konsultverksamhet på vår lokala marknad.

Varför ska jag höra av mig till dig?
Jag har ett stort nätverk bland både konsulter och uppdragsgivare i IT-Skåne. Älskar att bli utmanad när det gäller att föra samman konsult och uppdragsgivare. Jag siktar alltid mot stjärnorna och når dem förvånansvärt ofta!

Technogarden IT

Kontakt

Telefon: +46 706 707 103
E-post: