Karin Segerholm

Jag är utbildad personalvetare och har efter min examen arbetat inom Human Resources (HR). Tidigare har jag även arbetat på rekryteringsavdelningen på ABB i Västerås. Jag är certifierad i OPQ och i Garuda.

5 snabba till Karin

Vad är din roll på Technogarden?
På Technogarden jobbar jag med rekrytering och sourcing vilket innebär att jag ansvarar för hela rekryteringsprocessen samt att jag bidrar med stöd inom konsultverksamheten.

Nämn någon av dina främsta egenskaper!
Jag är positiv, ambitiös och trivs i mötet med nya människor. Jag arbetar noggrant och strukturerat. Min nyfikenhet och ständiga vilja att alltid göra mitt bästa gör att jag gillar nya utmaningar och tar stort ansvar för det jag gör. Jag brinner för att matcha ihop rätt arbetsgivare med rätt arbetstagare.

Om du fick välja en person (död eller levande) att äta middag med, vem skulle det vara och varför?
Då hade jag velat äta middag med min mormor, som tyvärr inte finns kvar hos oss längre. Hon var en riktig ”power woman” som oavsett motgångar i livet aldrig gav upp och som i den mörkaste tunneln ändå kunde finna ljuset. Hon gick sin egen väg och gjorde alltid det bästa av varje dag. Hon är en riktig förebild.

Varför tycker du om Technogarden?
Det är mycket jag gillar med Technogarden, men det jag gillar mest är att vi har högt i tak och det är snabba beslutsvägar. Technogarden är ett flexibelt företag med frihet under ansvar.

Varför ska jag höra av mig till dig?
Min drivkraft är att snabbt och med hög kvalitet koppla ihop kundens behov med rätt person. Du är välkommen att kontakta mig för ett möte, oavsett om du söker en person till ditt företag eller om du själv går i tankar på att söka nytt jobb.

Rekrytering med Technogarden

Kontakt

Telefon: +46 0706 16 50 40
E-post