Marina Olsson

Porträtt Marina Olsson

Jag är en kreativ och driven ingenjör som brinner för ledarskap och att ge förutsättningar för människor att ha kul, utvecklas och prestera sitt allra bästa på jobbet. Jag är civilingenjör i teknisk fysik och inledde min yrkesbana som beräkningsingenjör inom strömningssimuleringar.

Efter fem år som konsult inom framförallt elektronik- och fordonsbranschen valde jag att gå mot ledarhållet och blev gruppchef för en beräkningsavdelning inom pappersindustrin. Efter ett par år som konstruktionschef på samma företag valde jag att återgå till konsultbranschen där jag nu kombinerar mina erfarenheter från teknik, affär och ledarskap.

5 snabba till Marina

Vad är din roll på Technogarden?
Jag är tillförordnande regionchef för Värmland.

Nämn någon av dina främsta egenskaper!
Med mer än 10 års erfarenhet från ingenjörs- och ledarroller i teknikbranschen kan jag snabbt skapa mig en förståelse för en organisations verksamhet och för de tjänster som efterfrågas. Att hitta rätt kompetens till rätt plats är något som jag verkligen brinner för och som jag gärna skulle hjälpa din organisation med.

Berätta något om dig själv som vi inte vet.
Jag har tävlings dansat bugg och har svårt att sitta still när favoritmusiken spelas.

Varför tycker du om Technogarden?
Technogarden är ett bolag som genomsyras av teknisk expertis, engagemang och glädje, vilket gör att vi är snabba när det gäller och vi har extremt roligt på jobbet.

Varför ska jag höra av mig till dig?
Om du har behov av att utöka din personalstyrka med en ny medarbetare och vill hitta den där personen som känns helt rätt för just din arbetsplats är du varmt välkommen att höra av dig till mig. Det är precis sådana utmaningar som jag älskar att lösa!

Kontakt

Telefon: +46 733 39 69 09
E-post