Petra Bachmann

Petra Bachmann porträtt

Jag är en HR-chef som brinner för strategisk HR, så som employer branding och verksamhetsutveckling. Jag har arbetat många år i konsultbranschen men också många år inom industri och restaurang.

5 snabba till Petra

Vad är din roll på Technogarden?
Min roll som HR chef går ut på att göra Technogarden till den absolut bästa arbetsgivaren vi kan bli för våra befintliga och nya medarbetare.

Nämn någon av dina främsta egenskaper!
Jag har gått livets hårda skola och fått mycket livserfarenhet genom det, sådant man inte lär sig i skolbänken.

Vilken superhjälte identifierar du dig mest med och vilka superhjältekrafter vill du ha?
Wonder woman alla dagar i veckan! Hon tar ingen skit, slåss för en jämställd värld utan förtryck och sprider fredsbudskap. Världen håller på att tappa sitt hjärta så hon behövs mer än någonsin tidigare.

Varför tycker du om Technogarden?
Technogarden för mig är den perfekta mixen av hjärta, hjärna och driv, inifrån och ut. Det första företaget jag arbetar på som faktiskt försöker leva sina värderingar fullt ut, på riktigt, och där alla får bidra med sitt och det de tror på.

Varför ska jag höra av mig till dig?
Jag samlar på bra människor och brinner för att hjälpa individer till rätt plats. Dessutom är jag jättenyfiken på vad just du har med dig i bagaget! Hör du av dig till mig garanterar jag en trevlig pratstund – kanske över en lunch?

Våra affärsområden

Kontakt

Telefon: +46 0702 98 30 85
E-post