Stefan Lundin

Stefan Lundin porträtt

Jag är utbildad maskiningenjör och min första anställning var som konstruktör på ABB. Sedan mer än 20 år tillbaka är jag verksam inom befattningar där utgångspunkten är affärer och teknik.

Jag har byggt upp en mångfacetterad och gedigen erfarenhet, i allt från mindre privata bolag på den svenska marknaden till internationella verksamheter.

5 snabba till Stefan

Vad är din roll på Technogarden?
Jag är VD på Technogarden AB.

Nämn någon av dina främsta egenskaper!
Jag tror på ett prestigelöst och värderingsstyrt ledarskap, där hållbara resultat och en hållbar organisation skapas utifrån de värderingar som tillåts prägla bolaget. Jag har ett genuint intresse för mänskliga relationer, affärsmässiga resultat och att få ta ansvar. Men även en stark tro på att oavsett omständigheter så kan det alltid bli bra.

Om du fick välja en person (död eller levande) att äta middag med, vem skulle det vara och varför?
Nordkoreas ledare Kim Jong-un. Det vore spännande att möta en person som till synes har diametralt motsatt syn på medmänniskor, kultur och värderingar.

Varför tycker du om Technogarden?
Här omges du av fantastiska kollegor och tillsammans utvecklar vi både varandra och affärer. Att få vara del av en medarbetarägd verksamhet där ägarskap och ansvar hela tiden finns närvarande i ditt vardagliga arbete är unikt!

Varför ska jag höra av mig till dig?
Välkommen att höra av dig till mig om du är nyfiken och intresserad av lära känna både mig och Technogarden.

Våra tjänster

Våra affärsområden

Kontakt

Telefon: +46 739 80 83 90
E-post