Tekniskt lead för Intune-plattform

Technogarden IT är ett konsult- och rekryteringsbolag, därtill jobbar vi med varianter på temat. Vi har relationerna, kontakterna och referenserna. 

Technogarden ägs helt och hållet av oss själva, dvs vi är 100 procent medarbetarägda. Det gör skillnad. Inga pyramider. Kund och arbetsväljare i fokus, inget annat.

                                         

 

Uppdraget:

Som en del av det digitala arbetsplatsprojektet flyttar vår kund från Airwatch till intune för företagets mobilitetshantering. Som serviceägare för MDM tar du ledningen i design och konfiguration av intune-miljön samt implementerar det nya sättet att arbeta i detta område tillsammans med dina kollegor och interna kunder.  Tjänsteägaren för MDM kommer att spela en viktig roll i det pågående projektet, men också när det gäller att bygga upp tjänsten och ta detta från färdighetsfasen till produktion.

 

 

Arbetsuppgifter:

– Tekniskt lead för intune-plattform

– Skapa färdplan (Roadmap), utforma planer på hög nivå för MDM-miljö tillsammans med tjänstägaren för digital arbetsplats.

– Kör och implementera fortsatta förbättringar av MDM-miljöerna

– Samarbeta nära med serviceleverantör och MDM-driftsteam (extern partner) för att effektivisera operativ process och förbättra mdm-verksamheten.

 

Skallkrav:

  • Expertkunskap inom intune, enhetshantering och applikationshantering
  • God kunskap i Andriod zero touch-registrering
  • Erfarenhet med Samsung Knox.
  • Erfarenhet av Apple Device enrollment program.
  • Expertkunskap i Andriod och IOS-konfiguration
  • God kunskap om konfigurering villkorliga tillträde (Conditional Access) 
  • God Engelska
  • Remote är ok inledningsvis (under rådande omständigheter) men sedan är det on-site som gäller (med viss flexibilitet, men det är utgångspunkt Malmö-kontoret). 

 

Meriterande:

Vi tror att en lyckad kandidaten har erfarenhet av att implementera / hantera företagens mobilitetshantering i stora globala miljöer.

Är en fördel om du pratar svenska, men inget krav. 

Personlighet: Att vara en lagspelare, att kunna presentera och diskutera lösningar med kunder och kollegor. Kunna arbeta självständig men fungera lika bra i teamet.

 

Skicka ansökan

Dela på: