Till dig som är lojal och ingenjör

Har du tröttnat på konsultvärldens snabba vändningar, vill du följa en produkts utveckling hela väg till installation och användning?

Vill du veta var du ska sitta och vem du ska träffa på dagarna stället för att flänga stan runt?

Vill du ha kollegor som kan sina saker och som också har en genuint tekniskt intresse – ja då kan Emerson vara din nästa arbetsplats.

Läs mer om Emerson och vad vi gör här: https://www.emerson.com/en-se/automation-solutions

Emerson ligger i gröna Mölnlycke med närhet till både parkering och kollektivtrafik. Vi är 400 personer på kontoret och vi längtar tills vi kan komma tillbaka och jobba mer på plats, så vi får ses och umgås. Vår produkt är vi stolta över och vi tror stenhårt på att den kommer att utvecklas till många fler områden än vad den har idag.   

Emerson har ständigt förnyat sig för att vara relevanta på den globala marknaden och har nått en stark tillväxt. Vi fortsätter att diversifiera oss och expandera till nya marknader så som mat och dryck, life science och medicin!

Vi ser detta som början på något nytt, hållbart och långsiktigt.

Vi är väldigt duktiga på C#, Docker, Selenium and Vue JS, HTML, CSS and Agile way of working men saknar kunskap inom yocto och embedded linux migration och det är här du kommer in och är den pusselbit som vi behöver för att ta oss framåt.

Du har erfarenhet av något av följande: Embedded Linux, Migrating Linux Distribution, C++ and Yocto.

Din närmsta chef är Mahgol och henne hittar du här: https://www.linkedin.com/in/mahgolamin/

Om du vill ha en pålitlig men tekniskt utmanande miljö, jobba med internationella kontakter och känna att du gör skillnad. Ja då är du helt rätt person för oss.

Sök då gärna tjänsten genom att klicka på ”ansök” och skicka med din profil eller CV.

Vi jobbar med Technogarden i denna rekrytering och om du har frågor är du välkommen och kontakta Rebecka Kvarnestedt på rebecka.kvarnestedt@technogarden.se eller Carina Grip på carina.grip@technogarden.se

Vi ser fram mot att lära känna dig! 

Skicka ansökan

Dela på: