Technogarden i Stockholm söker konsulter med teknisk utbildning inom kyl-/ och värme alternativt inom el.

Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöver förstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Till vårt team söker vi nu fler duktiga konsulter med teknisk utbildning inom kyl-/ och värme alternativt inom el. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva konsultuppdrag där vi ständigt överträffar kundens förväntningar – din framgång blir en del av vår framgång.

Technogarden finns förutom i Stockholm även i Västerås, Göteborg, Växjö, Karlstad, Helsingborg, Malmö och Lund. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Stockholm.

Uppdragsbeskrivning

Vi söker en tekniskt intresserad 1st line support med erfarenhet eller bakrund från kyl-/värmepumpsteknik eller el.

Om tjänsten

För att lyckas i denna roll behöver du vara tekniskt intresserad. Önskvärt och meriterande är om du har kylteknikerbakgrund/utbildning som t.ex kyl-/ och värmepumpstekniker alternativt inom el. Kundsupporten är en viktig funktioner och består idag av en 1st line och 2nd line support. Som 1st line support hos vår kund är du den som först tar emot inkommande samtal. Din uppgift är att förstå kundens utmaning genom att ställa kvalitativa frågor och försöka hjälpa kunden att hitta en lösning. Kanske tipsar du installatören om att ladda ner tekniska appar för självhjälp, samt guidar kunden och visar hur man använder den. Hittar du inte en lösning så lägger du upp ett ärende i vårt ärendesystem och slussar kunderna vidare till vår 2nd line där våra tekniska specialister arbetar och tar vid.

Vi tror att du är van vid att använda telefon och mail som arbetsredskap. Meriterande om du arbetat i helpdesk/callcenter/kundtjänst tidigare, men inte ett krav. Du tar personligt ansvar och vill lära dig förstå kundens bransch. Du har en positiv attityd och behöver kunna hantera kunder som ofta är ute på jobb och är stressade.

Vår kund har ett brett sortiment av produkter som du behöver vara intresserad av att lära dig mer om. Att koordinera och lösa problem är någonting du tycker om. Du är bekväm med att ställa frågor för att lära dig och förstå hur du på bästa sätt kan hjälpa våra kunder. Det är bra om du är pedagosik och på ett enkellt sätt kan förklara fördelarna med digitala säljtjänster, för att sedan vägleda kunderna i användandet av dem. Du är drivande och självständig vilket är viktigt eftersom du får driva och ansvara för kunduppdrag.

Kunskapskrav

• Flytande svenska i tal och skrift

• Du behöver behärska det engelska språket

• Erfarenhet av att jobba i IT-system

• God datorvana

• Van att navigera i olika system (3-5 st) som är direkt kopplade till tjänsten

• Microsoft 365 (framförallt Teams och Outlook)

• Teknisk utbildning inom kyl-/ och värme alternativt inom el eller liknande.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som kan uppstå när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet. Vilka egenskaper som efterfrågas kan variera mellan kundföretagen. Gemensamt är dock att man gärna ser ansvarsfullhet, självständighet, drivkraft och förmågan till ett gott samarbete i arbetsgruppen som goda egenskaper.

Möjligheter

Vi är under tillväxt och på vår fortsatta resa kommer flera spännande möjligheter och utmaningar. Din utveckling ligger därför lika mycket i dina egna händer som i våra. Som konsult hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor, stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och verksamheten i stort.

Låter det som något för dig? Toppen, varmt välkommen med din ansökan!

Om du har ytterligare frågor får du gärna kontakta Dario Villaman tel: +46 706017996 eller via mail: dario.villaman@technogarden.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via epost!

 

Skicka ansökan

Dela på: