Java/Kotlin eller C++ med Android bakgrund

Technogarden IT är ett konsult- och rekryteringsbolag. Som ägs helt och hållet av oss själva, dvs vi är 100 procent medarbetarägda. Det gör skillnad. Inga pyramider. Kund och arbetsväljare i fokus, inget annat.

Vem är du? 

Vi söker just nu 2 utvecklare med bakgrund inom Java/Kotlin och/eller C++ och erfarenhet av att jobba med Android ramverk. Kvalitetstänk och äganderätt är en del av dina egenskaper. Vi ser dig som en lagspelare som gillar utmaningar och kan hålla fokus på detaljer parallellt med det långsiktiga målet. Du kommer jobba med ny teknik. Där ni utvecklar morgondagens system. Så viktigt att du som person är drivande och noggrann.

Erfarenhet

– Du behöver ha minst 3 års erfarenhet av mjukvaruutveckling i Java/kotlin och/eller C++

– Solid erfarenhet av automatiserade enhet- eller integrationstester som en naturlig del av design och implementering. 

– Bekväm med att arbeta i en Linux miljö. 

– Erfarenhet av att arbeta med Git/Gerrit/Jenkins

– Goda kommunikationskunskaper i Svenska och Engelska både tal och skrift! 

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden? På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Kontaktuppgifter och ansökan Ansök med CV. För frågor är du varmt välkommen att kontakta Erik Franzén +46 706 50 51 19, erik.franzen@technogarden.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka ansökan

Dela på: