Vad är din grej inom IT?

Technogarden söker intressanta och nytänkande personer. Att förändas med. På Technogarden IT har vi insett att marknaden är under förändring och att vi i detta paradigm kan förändra världen till något bättre. Detta genom att göra medvetna val. Marknaden kommer behöva fler IT-kompetenser än vad marknaden kan förmå att leverera, därför kan vi som utgör kompetensmarkanden göra aktiva val – vi kan alltså välja att skapa den framtid vi själva vill se.

Technogarden IT är alltså ett konsult och rekryteringsbolag, likt många andra. Fast ändå så annorlunda. Vi är dinosaurer i branschen, har relationerna, kontakterna och referenserna.

Vår affärsidé att jobba med #arbetsväljare och #karriärklokaval borgar för att vi tillhör de som kommer att bli framtida vinnare. Framtiden tillhör oss och nu söker vi alltså fler som vill dela den med oss. 

Äga eller ägd?  

Vi ägs till hundra procent av oss själva, dvs vi är 100 procent medarbetarägda. Det gör skillnad. Hos oss har både kunder och medarbetare lika mycket att vinna på bra genomförda projekt och långsiktiga relationer. Tillsammans är vi hållbara. Rättvist.

Vilken typ av IT, undrar många? 

Vår bransch består av allt för många buzzwords. Vi som varit med ett tag vet att visast är den som vet att IT är för komplext för att låta sig förklaras med bokstavsförkortningar. Buzzwords vilka de som vet minst slänger sig mest frekvent med. Technogaraden IT är erfarna nog att vara ödmjuka, våra arbetsväljare är specialisterna och vi för er samman, ger er tid att förstå, vi matchar inte endast cv mot spec – vi söker förståelse för att nå resultat. I vår värld är alla lika viktiga. Alla behövs, allt hänger ihop.

Till vårt medarbetarägda bolag söker vi därför kontinuerligt fler som vill vara med och skapa något nytt, er som vill vara delaktiga och som skulle vilja dela kontext med oss.


Varmt välkommen att skicka ditt CV till oss eller connecta med din LinkedInprofil. Har du frågor så får du gärna höra av dig till Rebecka Kvarnestedt på rebecka.kvarnestedt@technogarden.se. 

Skicka ansökan

Dela på: