Technogarden Stockholm söker Radioplanerare med flerårig erfarenhet av mobila nätverk

Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöver förstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva konsultuppdrag där vi ständigt överträffar kundens förväntningar – din framgång blir en del av vår framgång.

Technogarden finns förutom i Stockholm även i Västerås, Göteborg, Växjö, Karlstad, Helsingborg, Malmö och Lund. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Stockholm.

Uppdragsbeskrivning

Vi söker en Radioplanerare med flerårig erfarenhet av mobila nätverk. 

 

Om tjänsten

Som Radioplanerare/Optimerare kommer du att ansvara för planering och optimering av täckningsutbyggnad, kvalitetsuppföljning/optimering och kapacitet i radionätet inom ditt geografiska ansvarsområde.

Du styr självständigt dina arbetsuppgifter men du kommer också att ha ett nära samarbete med personer inom byggnation, transmission och drift varför vi ställer krav på en god social förmåga. Utöver detta ingår även hantering av kundklagomål och mätningar i Radionätet i dina arbetsuppgifter.

För att lyckas i rollen bör du ha flerårig erfarenhet av mobila nätverk. Du har goda kunskaper inom design och optimering av radionät, vi ser även gärna att du har kunskaper inom 5G, samt gärna erfarenhet av någon av följande standarder LTE, UMTS eller GSM radionät.  

Det ligger i din natur att arbeta proaktivt och ständigt arbeta med förbättringar, i så väl som arbetssätt till metoder och verktyg. Som person är du flexibel, ansvarstagande och drivande. Då det ingår många kontaktytor ser vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att samarbeta med andra. Du behöver ha goda kunskaper i engelska i skrift och tal då vi jobbar i en internationell miljö.

 B-körkort är ett krav för tjänsten.

 

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som kan uppstå när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet. Vilka egenskaper som efterfrågas kan variera mellan kundföretagen. Gemensamt är dock att man gärna ser ansvarsfullhet, självständighet, drivkraft och förmågan till ett gott samarbete i arbetsgruppen som goda egenskaper.

 

Möjligheter

Vi är under tillväxt och på vår fortsatta resa kommer flera spännande möjligheter och utmaningar. Din utveckling ligger därför lika mycket i dina egna händer som i våra. Som konsult hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor, stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och verksamheten i stort. Låter det som något för dig? 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om du har ytterligare frågor får du gärna kontakta Dario Villaman tel: +46 706017996 eller via mail: dario.villaman@technogarden.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via epost!

Skicka ansökan

Dela på: