Kalkylingenjör till Olssons Elektromekaniska i Rydsgård

olssons_elektro_logo.png

Elkraft har varit i fokus för Olssons Elektromekaniska ända sedan starten i skånska Rydsgård på 1950-talet. Idag har vi ett 30-tal medarbetare och omsätter cirka 100 miljoner kronor. Med djup kompetens och flexibilitet förser vi det växande behovet av driftsäker reservkraft på den nordiska marknaden. Bland våra referenser finns ett stort antal offentliga anläggningar, som sjukhus, flygplatser och kommuner, men även privata, som stora produktions- och processindustrier, banker och datorhallar. Basen för vår verksamhet är skånska Rydsgård med den moderna anläggningen för tillverkning, montering och testkörning av aggregat. Våra tekniker och montörer arbetar också kontinuerligt med installationer, driftsättning och underhåll ute hos kunder över hela Skandinavien. Under våra snart 70 år har vi breddat oss och vuxit ur den ursprungliga kostymen flera gånger om och ingår numera i Söderbergföretagen men är fortfarande ett företag med ett stort personligt engagemang. Läs mer på www.olssonselektromekaniska.se


Vill du vara med och bygga reservkraft att lita på?

Olssons Elektromekaniska växer och söker nu en Kalkylingenjör med ansvaret att säkerställa att vi har rätt inköpsstrategi, rätt installatörer och leverantörer till varje projekt och att vi löpande utvecklar vårt inköpsarbete.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Kalkylingenjör blir du en mycket viktig person i vårt arbete med att vinna och driva lyckade projekt. De primära uppgifterna är kalkylering, offerering och uppföljning av anbud och att föra företagets talan vid anbudgenomgånger. I detta ingår att sätta samman anbud med kalkyl, ta in offerter från UE och UL, offerttext, anbudsformulär och kravställda bilagor. De flesta av anbudsprocesserna utgår från en tekniskbeskrivning, administrativa föreskrifter etc. Resor förekommer i tjänsten och B-körkort är ett krav.

Kvalifikationer
Eftersom det är komplexa system ser vi att du har en teknisk utbildning med inriktning elteknik och elkraft från högskola eller motsvarande. Du har flerårig erfarenhet som projektledare, kalkylingenjör eller en liknande ledande roll inom elektromekanik och koppling till elkraft och ställverk eller industri. Bred teknisk förståelse och en praktisk känsla för saker är av vikt.

För att lyckas i rollen tror vi att du är positiv och utåtriktad med drivkraft att ta egna initiativ, driva och få saker att hända samtidigt som du är en prestigelös lagspelare. Dessutom är du flexibel och en naturlig nätverkare som kan skapa goda relationer både internt och externt. Du har en god kommunikativ förmåga och är trygg i dig själv och ditt hantverk samt en förmåga att förklara, vinna förtroende och få människor med dig. Du är vän av ordning och reda med ett strukturerat arbetssätt och vilja att göra rätt för dig. Du trivs i en lagspelande organisation med omväxlande projekt i en bred roll där du får saker att hända.

Sök tjänsten
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jörgen Björkman, 0739-80 83 95. Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka ansökan

Dela på: