Stena Recycling i Huddinge söker en nyfiken och strukturerad underhållsansvarig!

STENARECYCLING_blue_CMYK.jpg

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Vi återvinner och förädlar resurser som blir till nya råvaror och som levereras till industrier över hela världen. Med ett långsiktigt perspektiv på människor och miljö erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet och ambition att i nära samarbete med våra kunder och partners driva utvecklingen i branschen. Vill du vara med och skapa nya värden, leda och jobba med något riktigt meningsfullt?

Din roll hos oss

Till vårt team på fragmenteringsanläggningen i Huddinge söker vi nu en ny Underhållsansvarig! Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Vi är ett riktigt bra gäng som jobbar i en trygg och säker miljö där vi ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Som underhållsansvarig bidrar du till att vår anläggnings dagliga produktion kan köras utan onödiga stopp. Du ansvarar för att driva det förebyggande & avhjälpande underhållet på anläggningen och tillsammans med övriga underhållsteamet skapar ni långsiktiga och hållbara arbetssätt. Du har en förmåga att arbeta hands on samt ansvarar för att planera, fördela och följa upp underhålls- och reparationsarbeten. Vidare arbetar du med ständiga förbättringar. Att följa upp, utveckla och driva strategin för underhållet samt uppdatera underhållsplanen för anläggningen är viktiga delar i jobbet.

Du har daglig kontakt med drift och underhållsorganisationen och tillsammans arbetar ni med kontinuerlig konditions- och statusbedömning av anläggningens maskinpark. Tillsammans med dina kollegor arbetar du aktivt med vårt säkerhetsarbete och med ständiga förbättringar av arbetsplatsen.

Du leder genom att vara ärlig och öppen, sätter dina medarbetare i centrum och är en lyhörd och coachande vägvisare. I din roll som underhållsansvarig ingår att arbeta för att minimera antalet oplanerade stopp genom aktivt förebyggande och avhjälpande underhållsplanering. Du rapporterar till Anläggningschefen för fragmenteringsanläggningen i Huddinge.

Framtiden börjar med dig – kvalifikationer

Det viktigaste för oss är din attityd, ditt driv och din vilja att bidra till vår fortsatta framgång. Du har en gymnasial utbildning med relevant inriktning samt minst två års erfarenhet av att hålla i gång en anläggning. Arbetets karaktär förutsätter att du som person är duktig på att kommunicera, är orädd inför nya utmaningar och har ett positivt förhållningssätt. Vidare motiveras du av att integrera kort- och långsiktiga mål med helhetsbilden. Du besitter även god beställarkompetens.

För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Du talar svenska flytande och har kunskap av MS Office samt viss erfarenhet av underhållssystem.

Ansökan

Är du vår nästa stjärna? Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så ansök därför gärna redan idag. Har du frågor får du gärna höra av dig till ansvarig rekryterare Isabell Råberger Bahar isabell.raberger.bahar@technogarden.se 

Om Stena Recycling – Det börjar med dig

Med 1700 engagerade medarbetare på 90 orter runt om i landet vill vi ständigt tänja på gränserna för vad som är möjligt inom återvinning, hållbarhet och cirkulär ekonomi. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir viktigare varje dag och där säkerheten alltid sätts först. Hos oss kan du utvecklas i många riktningar – när våra medarbetare växer, växer vi som företag. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig.

Läs mer om oss på: https://www.stenarecycling.se/… och följ oss gärna på Instagram @lifeatstenarecycling samt läs vidare på vår Karriärsportal om några av våra medarbetare och vilka resor de gjort inom vårt bolag.

Skicka ansökan

Dela på: