Supporttekniker inom värmepumpar

MicrosoftTeams-image (1) (002).png

Polarpumpen AB är ett expansivt försäljningsföretag som sedan 2008 har försett många hushåll med bra uppvärmningsmöjligheter. Vi är Nordens största återförsäljare av värmepumpar på internet och erbjuder våra kunder ett brett sortiment av mycket bra kvalitet. Förra året omsatte vi 160 miljoner och med en starkare produktportfölj än någonsin. Som medarbetare på Polarpumpen AB kommer du att ha ett varierande och utmanande arbete med kunden i fokus. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter eftersom företagets policy är att internrekrytera. Sedan 2017 är vi en del av Bygghemma Group som har 800 anställda, omsätter 4,4 miljarder och är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi söker nu en duktig tekniker inom värmepumpsteknik med fokus på luft/luft- och luft/vatten-värmepumpar som ska jobba med support för våra kunder och installatörer.  

 

Om tjänsten:

Vårt fokus är att ge våra kunder den bästa tekniska supporten.

Vi hanterar alla våra samtal och mail via vårt ärendehanteringssystem. I tjänsten ingår att felsöka och supportera våra slutkunder och installatörer på – luft/luft, luft/vatten och bergvärme.

I arbetsuppgifterna ingår även upprätta garantiärenden mot leverantör, beställa reservdelar och boka ut arbetsorder till installatörer.

Ha en god kontakt med våra leverantörer och hålla sig uppdaterad på våra produkter.

Vi ser helst att du har erfarenhet av HVAC, VVS och kylbranschen. Du kan ha varit tidigare installatör eller arbetat med teknisk support och har ett tekniskt intresse och kunnande inom främst luft/vatten- och luft/luft-värmepumpar

 

Vem är du:

Som person är du lösningsorienterad och har en förmåga att kunna ta även de svåra samtalen och vända dem till något positivt. Du har en fallenhet för att förklara komplexa saker på ett lättförståeligt och tillmötesgående sätt och är snabblärd och social. Du är bekväm med att kommunicera på svenska i tal och skrift och du har god datorvana. Du kan arbeta både självständigt och tillsammans med dina medarbetare för att lösa de problem som dyker upp.

 

Varför bli en del av Polarpumpen?

Du kommer få vara med på en mycket spännande resa och bidra till Polarpumpens högt uppsatta mål. Gratis parkering precis utanför ingången till vårt kontor som ligger i Sisjön. Vi har en skön stämning på kontoret och tar då och då en spontan AW tillsammans. 28 härliga kollegor väntar på dig!

Tjänsten är på heltid

Arbetsplatsens adress: Stora Åvägen 19B, 436 34 Göteborg.

 

Ansökan

Om du har frågor eller funderingar så får du gärna kontakta ansvarig rekryterare Per Gottfridsson på per.gottfridsson@technogarden.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Skicka ansökan

Dela på: