Utvecklingsingenjör till medtechföretag

Vi söker efter en mekatronikingenjör med ett stort teknikintresse till ett högteknologiskt medtechföretag

Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöver förstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Till vårt team inom Engineering söker vi nu flera duktiga ingenjörer. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva uppdrag där vi överträffar kundens förväntningar genom leverans– din framgång blir en del av vår framgång. Technogarden finns förutom i Göteborg, även i Stockholm, Västerås, Karlstad och Malmö. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Göteborg.

Vi ingår i den medarbetarägda Norconsult-gruppen.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i utvecklingsprojekt där du blir en viktig del av hela utvecklingen från idé till test och verifiering. Arbetet handlar således om att definiera tekniska krav, designa och utvärdera prototyp och produkt samt verifiera och validera kraven genom testning och dokumentation. Du kommer att tillhöra företagets HW-grupp men jobbar tvärfunktionellt med andra funktioner. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning (BSc, MSc) från Mekatronik (Z) eller liknande utbildning. För rollen krävs det att du har minst fem (5) års erfarenhet där du tidigare har jobbat som utvecklingsingenjör. Arbetet kommer att utföras i SolidWorks (ritningar och toleransspecifikationer. Du behöver även behärkska E-Cad (elscheman, PCB-layout, ritningar och toleransspecifikationer. Vi tror även att du har kunskap om statistiska verktyg, tillförlighetsutvärderingar, testning och validering inom design och tillverkning. 

Koncernspråket är engelska.

  Personliga egenskaper

  Vi tror att rätt person är prestigelös, har förmåga att slutföra åtaganden och en affärsmässig helhetssyn. Du får gärna gilla att vara i en entreprenöriell miljö. Det är även av stor vikt att du är flexibel, kommunikativ och kan hålla många bollar i luften.

  Att vara en del av #wearetechnogarden

  På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal eller mejl. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” från dag ett. Tillsammans utmanar vi oss i olika miljöer, dock enbart uppdragsmiljön utan även på berg, springer lopp eller genom inspirationsföreläsning. Vi jobbar inte enbart med våra budgetmål utan för oss är det minst lika viktigt med våra hälso- och samhällsmål.

  Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas tillsammans med oss. Som medarbetare är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din personlighet.

  Möjligheter

  Vi är under tillväxt och på vår fortsatta resa kommer flera spännande möjligheter och utmaningar. Din utveckling ligger därför lika mycket i dina egna händer som i våra. Som medarbetare hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor, stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och verksamheten i stort.

   

  #wearetechnogarden

  Skicka ansökan

  Dela på: