Konstruktör till Värmlands härligaste gäng?!

Technogarden ingår i Norconsult-koncernen och är ett konsult- och rekryteringsbolag med fokus på teknik- och IT kompetenser. Vi tror på att våra konsulter är hjärtat i vår verksamhet, därför är vi medarbetarägda. Technogarden finns förutom i Karlstad, även i Göteborg, Stockholm, Malmö och Västerås.

Just nu söker vi för Munkfors Industritekniks räkning Dig, en konstruktör som vill ha en varierade roll med inslag av både tillverkningsteknik, kvalitet och inköpsfrågor.

Utmaningen?

Rollen kommer inledningsvis att vara ett konsultuppdrag och erbjuda varierande uppgifter kopplade till konstruktionsyrket, det innebär t ex 3D-modellering i SolidWorks, dialog kring tillverkningsfrågor tillsammans med mekaniker samt inköp av reservdelar och maskinkomponenter.

Munkfors Industriteknik nykonstruerar och tillverkar maskiner för produktionsenheter inom den egna koncernen där b la Munkforssågar, Swedev och Primeblade ingår. De ansvarar även för underhåll och ombyggnation av befintlig maskinpark. Det nära samarbetet med verkstaden ger möjligheten till en bred och utvecklande roll som konstruktör.

Kvalifikationer

Vi tror att du har en civil-eller högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik och har jobbat några år inom området. Du behärskar något av de vanligaste CAD-verktygen och har för vana att ansvara för dina uppdrag med avseende på teknik, tid och kvalitet. Det finns också möjligheter för dig med mindre yrkeserfarenhet men som målinriktat satsar och vill utvecklas inom mekanikkonstruktion. Säkerhet och kvalitet sitter högt på agendan och har du kunskap om och erfarenhet av arbete med CE-märkning är det meriterande.

Som person är du en kreativ problemlösare med genuint teknikintresse som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Vi söker dig som är handlingskraftig, initiativrik och trivs med att arbeta så väl i team som självständigt.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Kontaktuppgifter och ansökan

Du söker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut den 12 december. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta konsultchef Marina Olsson, marina.olsson@technogarden.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan

Dela på: