Är ni vårt nya radarpar? Vi söker en systemutvecklare och en systemarkitekt till Granitor i Karlstad

I januari 2022 byter Midroc namn till Granitor och vi på Midroc Automation blir Granitor Systems. Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu blir vi Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter – nytt namn.

Vi har under de senaste 20 åren breddat vår leveransförmåga till att innefatta kompletta anläggningar inom industri, energi och infra. Därför passar vi på att byta ut Automation till Systems.


Byt inte kollega – byt arbetsgivare!

Hej! Mitt namn är Björn Johansson och jag ansvarar för Granitor Systems verksamhet i Karlstad. Jag har jobbat på Midroc Automation och numera Granitor Systems i 20 år och jag ska försöka förklara varför.

Vi är ett privatägt företag med en fantastisk samarbetskultur som jobbar med framtidens tekniklösningar till industrin. Det handlar om leveranser av kompletta automationslösningar och systemintegrationer för att effektivisera och kvalitetssäkra produktionskedjor. Att vi valt att stå utanför börsen gör skillnad för oss, vi arbetar med en långsiktighet utan krav på kvartalsrapportering.

I Karlstad är vi en egen resultatenhet och tar våra egna beslut, frihet under ansvar på riktigt. Vi är ett tight och prestigelöst team på 20 personer bestående av en härlig mix av automationsingenjörer, systemutvecklare, systemarkitekter, mekanikkonstruktörer och projektledare. Det vi alla har gemensamt är att vi drivs av ny teknik och att vi vill ha kul på jobbet!

Vi vill nu utöka vårt team med en systemutvecklare och en systemarkitekt och står nu inför den unika möjligheten att anställa Dig och Din kollega samtidigt. Är ni ett radarpar som trivs att arbeta ihop men söker ett nytt sammanhang? Älskar ni att driva teknikutveckling, hitta smarta lösningar och att lyckas tillsammans? Är det viktigt för er att verka i ett bolag som, vid sidan av intressanta projekt, även sätter medarbetarna och kulturen i fokus? Då har ni hittat rätt!

 

Så vad handlar det om?

Inom Granitor Systems arbetar vi projektbaserat och kundorienterat vilket innebär att det är en stor variation i uppdragen, där vi strävar efter att kombinera seniora och juniora erfarenheter.

I rollen som systemarkitekt är du med i projektets tidiga faser för att utreda teknikval och sätta upp ramarna för vår leverans. Du arbetar i nära samarbete med både kund och projektteam för att utveckla och säkerställa rätt funktioner.

Rollen som systemutvecklare innebär design och utveckling av både web- och mobilapplikationer, där kommunikation och mobila lösningar varvas med gränssnitt och integration.

Systemen vi jobbar med används i de flesta branscher och i olika typer av utrustningar – allt från analyssystem för läkemedel till styrning av guldgruvor. Ofta utförs arbetet i kompletta funktions-leveranser med ansvar från specifikation till idrifttagning, men kan också vara i mindre uppdrag direkt åt våra kunder. Alla våra ingenjörer involveras redan i försäljningsprocessen och ges möjlighet att vara med från start till mål. Tillsammans med kollegor och kund, hittar vi de bästa lösningarna för varje unik situation.

 

Vilka är ni?

Ni är utbildade civil- eller högskoleingenjörer inom data eller IT och har några års erfarenhet av liknande roller. Ni vet att framgång byggs tillsammans och långsiktigt och brinner för att hitta den rätta tekniska lösningen. Ett allmänintresse av teknik och utveckling av system inom industriell IT ser vi som mycket fördelaktigt för tjänsterna.

 

Sök individuellt eller tillsammans

Vi ser det som en möjlighet att ansöka tillsammans med en kollega, men vi välkomnar naturligtvis även individuella ansökningar till den ena av tjänsterna.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Ansökan sker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Elina Petrakos som nås på 073-148 91 16 eller elina.petrakos@technogarden.se.

Sista ansökningsdag är 23 januari.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka ansökan

Dela på: