Automationselektriker till Paroc, Hällekis

PAROC står för energieffektiva och brandsäkra isoleringslösningar av stenull för nybyggnation och renovering, VVS-lösningar, industriapplikationer, marin- och offshorelösningar.

Genom vår 80-åriga historia har vi fått ett välförtjänt rykte för hög produktprestanda, teknisk expertis och hållbarhet bland proffsbyggare, arkitekter, entreprenörer, återförsäljare och industriella byggentreprenörer. Våra produkter spelar en avgörande roll i att bekämpa klimatförändringarna då ca 40% av de växthusgaser som genereras av människan kommer från byggnader. I nya utvecklingsprojekt tillsammans med våra kunder testar vi löpande nya, hållbara produkter och lösningar.

Idag är vi marknadsledande, räknat i marknadsandel, på våra huvudmarknader i Finland, Sverige och Baltikum, inom såväl byggisolering som teknisk isolering. Dessutom har PAROC-produkter starka positioner som utmanare till nuvarande marknadsledare i Polen, Tyskland, Storbritannien, Norge och Ryssland.

Är du utbildad elektriker/automationselektriker med erfarenhet av installation och driftsäkerhet? Vill du hitta nästa utmaning i en tjänst som erbjuder möjlighet att driva det dagliga arbetet i ett sammanhang som erbjuder goda möjligheter till utveckling och variation? I så fall är du den vi söker!

 

Arbetsbeskrivning

Verksamheten i Hällekis befinner sig i ett expansivt skede med pågående förbättringsarbeten inom alla områden i fabriken. I rollen som automationselektriker inom underhåll erbjuds du en omväxlande vardag med arbetsuppgifter inom bland annat felsökningar, byte av elkomponenter, ombyggnationer, projektdrivna nyinstallationer och programändringar. Tjänsten innefattar både förebyggande och avhjälpande underhållsinsatser, där produktionssäkerhet är vår högsta prioritet. Vi erbjuder en miljö där du kan utvecklas personligen och tillsammans med verksamheten. Du deltar aktivt i investeringsprojekt, arbetet med ständiga processförbättringar och med 5S.

Du rapporterar till Avdelningschef Underhåll och ingår i ett team som tillsammans ansvarar för fabrikens underhåll inom mek, el och automation.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen bör du ha yrkesteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt ha erfarenhet av arbete som auktoriserad elektriker. Du är väl förtrogen med elsäkerhet, har en god datorvana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du även kunskap inom automation eller programmering är det ett ytterligare plus.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. För att vi ska bli en bra matchning behöver du vara en god relationsskapare som tycker om tvärfunktionellt samarbete. Då arbetet innehåller en hel del problemlösning bör du vara lösningsfokuserad och ha en hög servicekänsla. Du är ansvarsfull, noggrann och trivs med att driva din egen och organisationens utveckling. Att ta initiativ till och genomföra förbättringsförslag ser du som en självklarhet!

Varför börja hos oss?

Vi förstår att vi kräver mycket men i gengäld utlovas en spännande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter. Vi är en del av den stora, globala Owens Corning-familjen med 20 000 anställda och verksamhet i 33 länder världen över. Har du ambitionen finns även möjligheter att skaffa erfarenhet genom att delta i internationella projekt. Vi erbjuder kontinuerligt utbildningar och uppmuntrar lagarbete, vänlighet och individuella initiativ. Som anställd på Paroc erbjuder vi fina förmåner samt individuell bonus.

Arbetstiderna är för närvarande dagtid men kan vid behov varieras med skiftgång. Tillsvidareanställning tillämpas och befattningen går under kollektivavtalet IF/Metall.

Är du vår superkandidat?

Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Elina Petrakos som nås på 073-148 91 16 eller elina.petrakos@technogarden.se.

Sista ansökningsdag är 30 januari.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka ansökan

Dela på: