​IT-Tekniker (Onsite

Till vårt växande konsultteam söker vi onsitetekniker. Du bör vara bekväm med att åka runt och ordna IT-relaterade fel. B körkort är ett krav. Du berbjuds ett spännande varierande uppdrag. Vi ser gärna att du har erfarenhet från större bolag. Det är ett enormt plus om du även har viss kunskap om telefoni (växlar, ringschema, etc.)

Denna annons ligger ute för att proaktivt identifera fler sökanden till vår konsultverksamhet. Anställning sker löpande och behovet varierar över tid beroende på dels vår interna beläggning tillika beroende på våra kunders behov.  

Technogarden IT är ett konsult och rekryteringsbolag, likt många andra. Därtill jobbar vi med varianter på teamat. Ni hajar. Vi är dinosaurer i branschen, har relationerna, kontakterna och referenserna. Ni kan lita på oss. Det är vår grej.

Varför ska man jobba hos eller med oss? Egentligen bygger hela vår affär på att vi inte har svaret på just den frågan. Det är mer din grej! Vår grej är att låta dig, dvs maraknden, besvara frågeställningen. Vi vill i alla lägen förenkla tillvaron för de vi interagerar med, därför kan vi även agera traditionellt. Du kan alltså välja att inte behöva välja.

Berätta vad du vill göra eller få gjort, vi fixar resten!

Äga eller ägd?

Rätt sammanhang fann vi i mötet med Norconsult, vilka äger Technogarden. Våra värderingar stämde överens, vi delar visionen om att bygga ett bolag där alla är lika värda. Inga pyramider. Kund och arbetsväljare i fokus, inget annat.

Vi ägs till hundra procent av oss själva, dvs vi är 100 procent medarbetarägda. Det gör skillnad. Detta betyder att vi är helt oberoende i våra råd och att du som kund garanteras ett helhjärtat engagemang av våra konsulter. Hos oss har både kunder och medarbetare lika mycket att vinna på bra genomförda projekt och långsiktiga relationer. Tillsammans är vi hållbara. Rättvist.

Press Play!

Vi gillar annorlunda och nytt. Normala människor uppnår normala resultat. Vi vill mer! Därför vänder vi på mycket. Bygger nytt. Hur affärsmodellen ska se ut om ni väljer att gå vidare med någon av de våra är därför inte upp till oss att bestämma. Vi skapar en modell som passar er organisation. Från var given situation. Hur vi får betalt är underordnat, att vi får betalt avgörande. Känns det krångligt, be om en offert. Givetvis kan vi även agera traditionellt. Du väljer.

Vilka är våra kunder?

Det är egentligen inte heller upp till oss att avgöra. Vi låter våra medarbetare välja kunder, annars vill de ju inte jobba hos oss. Hör av dig till oss och berätta varför just ert bolag är ett karriärklokt val, så vi inte missar er!

Att vi sedan har upparbetade relationer och ett bra affärsnätverk gör det enkelt för de som väljer oss att snabbt hamna i det sammahang de önskar. Givetvis kan vi även komma med förslag. Formen för vår relation avgör du, anställd som delägare, kortare giggs, interimchefsuppdrag, projekt eller som partner. Du väljer, vi fixar.

Vi har som regel ett 50 tal tjänster att tillsätta. Vi är aldrig attraktivare än de uppdrag vi erbjuder, därför väljer vi kunder med lika stor omsorg som medarbetare. Men låt säga så här, våra kunder finns med i Universums ranking. Via vårt nätverk når du hela IT-markanden.

Vilken typ av IT, undrar många?

Berätta vad du behöver så anpassar vi oss. Vilken typ av IT låter vi dig, marknaden, kompetenserna, talangerna och underskottet avgöra. Vi ska enbart foga dem samman, det är det vi är enastående bra på. Vi kan och har relationer inom såväl applikations som infrastruktursegmentet. Vi har 100o tals konsulttillsättningar och 100 tals rekryteringuppdrag i bagaget.

Vår branch består av allt för många buzzwords, av att för många indelningar. Vi som varit med ett tag vet att visast är den som vet att IT är för komplext för att låta sig förklaras med bokstavsförkortningar. Buzzwords vilka de som vet minst slänger sig mest frekvent med. Technogaraden IT är erfarna nog att vara ödmjuka, våra arbetsväljare är specilaisterna och vi för er samman, ger er tid att förstå, vi matchar inte endast cv mot spec – vi söker förståelse för att nå resultat.Rent krasst, det handlar endast bara om ettor och nollor – på ett sätt eller annat. I vår värld är alla lika viktiga. Det är för oss egalt om det som är det binära skapas med hjälp av CSS i fronten eller hanteras via PL-SQL i en databas. Det viktiga är att den som gör jobbet tycker att det är kul samt att den som betalar för giggen för valuta för sina pengar. Alla behövs, allt hänger ihop.

Till vår wall of fame söker vi därför kontinuerligt fler som vill vara med och skapa något nytt, er som vill vara delaktiga och som skulle vilja dela ett socialt kontext med oss.

Givetvis söker vi även kunder men tror mer på kraften i att låta dem komma till oss, inga kalla samtal, vi föredrar varma relationer. Vi ringer inte våra kunder, de ringer oss. Hör av dig så ser vi vart det leder.Skicka ansökan

Dela på: