Junior Systemutvecklare IT, inbyggda system AI

Är du systemutvecklare och kan tänka dig att jobba i fordonsindustrin? Vill du jobba med inbyggda system och AI? Nu söker vi en driven junior systemutvecklare som har jobbat med C eller C++ och gärna Qt.

Vi växer nu och stärker upp Technogarden IT med ett nytt team med inriktning på inbyggda system för fordon. Vi har ett antal kunder som efterfrågar denna kompetens.

På Technogarden IT vet vi att vi kan göra världen bättre, inte genom vad vi säger däremot genom vad vi väljer att göra. Vi väljer kunder och uppdrag att matcha med vårt kunnande i moderna tekniker föra att göra samhällsnytta. På Technogarden gör vi detta tillsammans! Det är medarbetarna som äger bolaget, så det finns täckning för orden. Du har alltså dessutom möjlighet att bli delägare!   

Vi är ett konsult- och rekryteringsbolag inom IT, Industry och Life science. Du vet säkert en del om vilka vi är, men vill du veta mer så klicka på länken Technogarden (eller kolla in oss via #karriärklokaval samt #arbetsväljare).

Om tjänsten
Som junior systemutvecklare på Technogarden kommer du att få bästa möjliga förutsättningar att växa in i att bli en fullfjädrad expert. Du får möjlighet att arbeta nära seniora utvecklare i heta samhällskritiska uppdrag.

Om dig
Vi söker dig som brinner för systemutveckling och samhällsengagemang. Vi ser gärna att du har ett eller ett par års erfarenhet inom liknande arbete, men lägger stor vikt vid vem du är som person. Är du exempelvis en vass nyexad systemutvecklare kan vi utifrån din kompetens och dina preferenser erbjuda rätt sammanhang/kund/uppdrag.

Som person har du en god samarbetsförmåga och vill arbeta i agila team. Du har ett driv inom systemutveckling och är hungrig på spännande samhällskritiska uppdrag.

Viktigt för tjänsten är:

  • Goda kunskaper inom systemutveckling allmänt
  • Goda kunskaper om något av C, C++ eller Qt
  • Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Du har en relevant akademisk examen inom systemvetenskap, informatik eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig

Meriterande erfarenheter:

  • AI
  • Agila arbetssätt
  • Java
  • UX design

Om anställningen
Tjänsten som Junior Systemutvecklare IT innebär att du kommer att arbeta för Technogarden i konsultuppdrag inom civila- eller milititära fordonsindustrin. Som konsult kan du bli placerad hos kund eller på ett satelitkontor remote. Möjligheter finns också att arbeta hemifrån. Allt beroende på kundbehov och uppdragets art. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta:

Daniel fornstedt

0724013909

daniel.fornstedt@technogarden.se

Dario Villaman

0706017996

Dario.villaman@technogarden.se

Välkommen med din ansökan!

Skicka ansökan

Dela på: