Senior Tryckkärlsingenjör till Alfa Laval i Lund

AlfaLaval.png

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Vill du göra världen lite bätte?
Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig och inkluderande arbetsplats som bygger på omtanke och påverkansmöjlighet. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att jobba med tolkningar av olika tryckkärls regelverk och innebörden av dessa regelverk för våra värmeväxlare. Aktivt jobba med olika tryckkärlsmyndigheter för att säkerställa att förändringar är till godo för våra produkter. En lika viktig del av arbetsuppgifterna är att med dessa tryckkärls regelverk som bas utveckla beräkningsmetoder och beräkningsverktyg för olika användare. Även stötta våra konstruktörer med beräkningar och simuleringar för att på ett tidigt stadium säkra att våra värmeväxlare uppnår förväntad prestanda. Du kommer att jobba nära våra konstruktörer och specialister från olika funktioner inom organisationen, både lokalt och globalt. Som Senior tryckkärlsingenjör inom avdelningen Mechanical Technology kommer du att kunna bidra med din kreativitet och kunskap i byggandet av en hållbar utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett gediget intresse för tryckkärls regelverk samt goda kunskaper inom mekanik och hållfasthetslära. Vi ser att du i grunden är Civilingenjör inom Maskinteknik, Teknisk Fysik eller motsvarande, med inriktning mot beräkning och simulering. Du är analytisk och du har lätt för att ta fram hypoteser för att underlätta förståelsen för våra konstruktioner. Du har även förmågan och erfarenheten att driva olika typer av tekniska projekt och du trivs med att arbeta tillsammans med människor med olika kompetenser för att uppnå bästa resultat. Vi förväntar oss att du har stor vana att arbeta med olika tryckkärls regelverk och beräkningsverktyg. Vi förutsätter även att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

Kontakt
För frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Jörgen Björkman på 0739-80 83 95. Då vi arbetar med löpande urval behöver vi din ansökan snarast med cv och personligt brev. Välkommen med din ansökan!

Skicka ansökan

Dela på: