Life Science teamet i Skåne söker seniora QA konsulter!

Technogarden är en kompetens- och rekryteringspartner för verksamheter med tillväxt inom våra affärsområden Life Science, Industry, IT, och Telecom. Genom vår mix av rådgivning, konsulter och rekryteringstjänster hjälper vi företag säkerställa rätt kompetens för rätt behov på lång och kort sikt.

Vi tror på individer som gör skillnad. På jobbet och i samhället. Därför värdesätter vi ansvarstagande, delaktighet och en vilja att utvecklas, både som grupp och individ. Vårt uppdrag är att koppla ihop människor med dagens och morgondagens möjligheter inom teknik och ledarskap. Genom detta hjälper vi både individer och företag att fortsätta vara relevanta i en föränderlig omvärld.

Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Att arbeta på Technogarden innebär frihet under ansvar. För mer info: www.technogarden.se  
 

Till vårt affärsområde Life Science söker vi dig som har erfarenhet av att jobba inom Quality Assurance. Vare sig om du är sugen på en konsultroll alternativt om du är en rekryterningskandidat så skulle vi gärna träffas för ett förutsättningslöst möte.


Vi ser stora fördelar om du har:

  • Bakgrund inom Life Science, BSc. eller MSc. inom Kemi, Bioteknik, Molekylärbiologi eller liknande
  • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med QA inom läkemedels- /medtechbranschen
  • Kunskap samt praktisk erfarenhet av GMP och regulatoriska regelverk

 

Att vara en Technogardare

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal eller mejl. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att alla skall känna sig som en ”Technogardare” från dag ett. Tillsammans utmanar vi oss i olika miljöer, inte bara på arbetsplatsen utan även på berg eller på höghöjdsbana eller genom inspirationsföreläsningar.
 

Möjligheter

Vi är under tillväxt och på vår fortsatta resa kommer flera spännande möjligheter och utmaningar. Din utveckling ligger därför lika mycket i dina egna händer som i våra. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor, ett glatt gäng av kollegor och stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och verksamheten i stort!

#wearetechnogarden

 
Varmt välkommen med din ansökan och för frågor är du välkommen att kontakta:
Therese Kull på telefon 073-046 71 14

 

Skicka ansökan

Dela på: