Senior Projektledare till Stena Recycling, Göteborg eller annan ort


STENARECYCLING_blue_CMYK.jpg


Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med ett långsiktigt perspektiv på människor och miljö erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet och ambition att i nära samarbete med våra kunder driva utvecklingen i branschen. Vill du vara med och skapa nya värden i ett bolag som gör skillnad – på riktigt?

 

Din roll hos oss

Till vårt team söker vi nu en senior projektledare. Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Vi är ett riktigt bra gäng som jobbar i en trygg och säker miljö där vi ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

I rollen kommer du att driva dina egna industriella projekt och ta ett fullt ansvar för budget, tidplan och resultat. Projektledarrollen är bred och en viktig del i arbetet är att vara lyhörd för organisationens behov och önskemål. Det kommer att kräva mycket självständigt arbete och många beslut måste fattas inom ramarna för projektet med stort ansvar för kvalitet, budget, tidsramar och uppföljning. Med hjälp av de resurser som tilldelas, formar du ett projektteam och säkerställer att ni tillsammans når uppsatta deadlines och mål. För varje projekt skapas en styrgrupp som projektledaren rapporterar till.

Teamet består idag av en projektchef och sex projektledare samt två teknikingenjörer. Resor förekommer i tjänsten, framförallt i Sverige. Utlandsresor kan förekomma. Merparten av projektledarna bor och utgår från Göteborg. De flesta av projekten ligger på annan ort så bostadsort är inte viktigt.

 

Vem är du?

Det viktigaste för oss är din attityd, ditt driv och din vilja att bidra till vår fortsatta framgång. För att trivas hos oss i rollen ser vi att du är en doer som trivs i en bred och varierad roll. Du har en stark kommunikativ förmåga, både muntligt och skriftligt och är duktig på att planera och strukturera ditt arbete. Vidare är du en förtroendeingivande person som har lätt för att ta dig an nya uppgifter. Du har ett stort genuint tekniskt intresse och motiveras av att driva projekt. Ord som orädd, driven, dynamisk och kundfokuserad, beskriver dig väl. Eftersom du kommer att röra dig på olika filialer runtom i landet är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och drivs av att nå goda resultat tillsammans med andra.

Den som vi söker är en erfaren projektledare som har jobbat i minst fem år som projektledare för större industriella projekt, gärna inom processindustrin med t ex större linjer i ett pappersbruk eller liknande, och med fullt ansvar för både tidplaner och ekonomi. Fördelaktigt är också om du har en utbildning inom projektledning, högskoleingenjör eller liknande. B-körkort är ett krav.

För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

 

Ansökan

Om du har frågor eller funderingar så får du gärna kontakta ansvarig rekryterare Per Gottfridsson på per.gottfridsson@technogarden.se eller Ulrika Ydse på ulrika.ydse@technogarden.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 

På Stena Recycling börjar det med dig

Vi är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1600 engagerade medarbetare. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig. Läs mer om oss på: https://www.stenarecycling.se/… och följ oss gärna på Instagram @lifeatstenarecycling

Skicka ansökan

Dela på: