Alla sköna goa Scrum Masters SE HIT!

Senior Scrum Master

Vi tror benhårt på det fria valet och hashtaggar oss som #arbetsväljare.  Framtiden tillhör oss och nu söker vi fler som vill dela den med oss 👫

Gillar och förstår du kod, är en agil ledare samt gillar schyssta uppdrag så kommer du passa finfint hos oss 🤩

Livet i trädgården

I trädgården påtar vi tillsammans. Vi gillar att nå våra mål och att dela framgångarna som ett team. Att ensam är stark är inget vi skriver under på. Vare sig du sitter på kontoret, hemma eller ute hos kund är du alltid en del av Technogarden-familjen med en stark och varm gemenskap. 

Vi erbjuder dessutom:

💪 Friskvårdsbidrag
🤑 Benify-förmånsportal inkl Lifeplan
👵 Pensionssparande (även löneväxling)
🤒 Privat sjukvårdsförsäkring
👓 Terminalglasögon
🏠 Firmahytter i Norge

Technogarden är ett konsult och rekryteringsbolag, likt många andra. Fast ändå så annorlunda. Vi är gamla i gamet och har jobbat oss till de bästa relationerna, kontakterna och referenserna.
Du är vår största tillgång och en del av ”vi”-et! Därför månar vi om Dig! Att vara del i vårt medarbetarägda konsultbolag ger möjligheter men också rättighet att välja vad man själv vill vara med på och vad man vill avstå. Vi jobbar med begreppet #arbetsväljare, alltså får de som jobbar hos oss själva välja mycket, allt från hur pensionen ska placeras till om man vill med på skidresor, sommaraktiviteter, idrottsevenemang, familjeaktiviteter, etc.

Låter det bra? Det tycker vi med. Tveka inte att höra av dig, vi finns här oavsett vart du befinner dig i dina tankar 🤩

Skicka ansökan

Dela på: