Laboratory Specialist – Equipment till en av våra Medtechkunder

Laboratorieingenjör med inriktning mot instrument

Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöver förstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Till vårt team inom Engineering söker vi nu flera duktiga ingenjörer. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva uppdrag där vi överträffar kundens förväntningar genom leverans– din framgång blir en del av vår framgång. Technogarden finns förutom i Göteborg, även i Stockholm, Västerås, Karlstad och Malmö. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Göteborg.

Vi ingår i den medarbetarägda Norconsult-gruppen.

Arbetsuppgifter

  • Kvalificera och validera nya instrument
  • Ansvara för tekniken på labutrustningen
  • Lösa SW-problem samt installera och konfigurera ny utrustning
  • Ansvara för teknisk dokumentation – riskanalys och validering för labutrustning
  • Skapa underhållsplaner för labutrustning samt se över leverantörsavtal
  • Ansvara för utbildning av ny och uppdaterad utrustning
  • Förbereda instruktionsmanualer för utrustning

Kvalifikationer

Vi tror att du har en MSc inom Engineering eller Universitetexamen inom teknik, kemi eller annat relevant område. Du behöver ha en lång erfarenhet av GLP-kontrollerad miljö samt ha ett stort teknikintresse och kunna arbeta både självständigt som i team. Vidare tror vi att du är noggrann och gillar att lära nya tekniska processer samt sätta dig in i problem. Du behöver vara flytande i både engelska och svenska. 

Personliga egenskaper

Vi tror att rätt person är prestigelös, har förmåga att slutföra åtaganden och en affärsmässig helhetssyn. Det är även av stor vikt att du är flexibel, kommunikativ och kan hålla många bollar i luften.

Att vara en del av #wearetechnogarden

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal eller mejl. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” från dag ett. Tillsammans utmanar vi oss i olika miljöer, dock enbart uppdragsmiljön utan även på berg, springer lopp eller genom inspirationsföreläsning. Vi jobbar inte enbart med våra budgetmål utan för oss är det minst lika viktigt med våra hälso- och samhällsmål.

Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas tillsammans med oss. Som medarbetare är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din personlighet.

Möjligheter

Vi är under tillväxt och på vår fortsatta resa kommer flera spännande möjligheter och utmaningar. Din utveckling ligger därför lika mycket i dina egna händer som i våra. Som medarbetare hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor, stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och verksamheten i stort.

 

#wearetechnogarden

Skicka ansökan

Dela på: