Senior Systemutvecklare full stack Java

Är du systemutvecklare inom java, och vill ha nya utmaningar som konsult? Vill dessutom bli delägare i ett växande bolag?

Vi bygger upp och stärker Technogarden IT, med ett nytt team med inriktning på Systemutveckling Java och agila värderingar. Vi har ett stort antal intressanta kunder som efterfrågar just din kompetens i konsultuppdrag.

På Technogarden IT vet vi att vi kan göra världen bättre, inte genom vad vi säger, däremot genom vad vi väljer att göra. Vi väljer kunder och uppdrag att matcha med vårt kunnande i moderna tekniker för att göra samhällsnytta. På Technogarden gör vi detta tillsammans! Det är medarbetarna som äger bolaget, så det finns täckning för orden. Delägarskapet bygger ett engagemang och en kultur som gör Technogarden unikt.

Vi är ett konsult- och rekryteringsbolag inom affärsområdena IT, Industry och Life science. Du vet säkert en del om vilka vi är, men vill du veta mer så klicka på länken Technogarden

Om tjänsten
Som Senior systemutvecklare på Technogarden kommer du att få bästa möjliga förutsättningar att med din kompetens vara med och påverka teknikutveckling hos kund. Du får möjlighet att arbeta nära andra seniora utvecklare i heta samhällskritiska uppdrag.

Om dig
Vi söker dig som vill ha friheten som konsult och gillar tanken på delägarskap, snarare än den långsiktiga risken med att stå ensam. Vi söker dig som brinner för systemutveckling och samhällsengagemang. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet inom systemutveckling i java stack, men lägger stor vikt vid vem du är som person. Vi kan vi utifrån dina preferenser erbjuda rätt sammanhang/kund/uppdrag.

Som person har du en god samarbetsförmåga. Du har arbetat i agila team. Du har ett driv som senior utvecklare och är hungrig på spännande samhällskritiska uppdrag.

Viktigt för tjänsten är:

 • Goda kunskaper inom systemutveckling allmänt
 • Flerårig erfarenhet av systemutveckling i Java EE
 • Flerårig erfarenhet av frontendutveckling i någon av ramverken Angular 2+, React, Vue JS
 • Erfarenhet av arbete med DevOps i Docker eller Kubernetes
 • Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.
 • Du har en relevant akademisk examen inom systemvetenskap, informatik eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig

Meriterande erfarenheter:

 • AI
 • Agila arbetssätt
 • Scrum master
 • Tech lead/Systemarkitekt
 • UX design

Om anställningen
Tjänsten som Senior Systemutvecklare Fullstack Java innebär du blir placerad hos kund eller på ett satelitkontor remote i kunduppdrag med Java stack. Möjligheter finns i många fall att helt eller delvis arbeta hemifrån. Allt beroende på kundbehov och uppdragets art. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta:

Daniel fornstedt

daniel.fornstedt@technogarden.se

Dario Villaman

Dario.villaman@technogarden.se

Välkommen med din ansökan!

Skicka ansökan

Dela på: