Supporttekniker till DittCloud AB i Mölndal

Vi på DittCloud arbetar med att utveckla IT-säkerheten på börsnoterade bolag samt bolag som närmar sig en börsnotering. Just nu så växer vi och söker därför efter en supporttekniker som kommer att arbeta primärt inom Office 356.

Vi är verksamma inom bland annat Office 365, Microsoft Azure, Sharepoint och Intune. För att lyckas i rollen som supporttekniker är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av Office 365 och allmän IT-support. Har du dessutom tidigare erfarenhet av migrering, Exchange, rättigheter och säkerhet inom Office 365 är detta ett plus, men absolut inget måste! Det viktigaste är att du besitter viljan och drivet av att lära dig då det kommer att finnas stort utrymme för vidareutbildning och certifieringar (Microsoft office/ Azure) framgent i din anställning.

Arbetet som supporttekniker är mycket varierande och dagarna kan se väldigt olika ut. Vad som är genomgående är att en stor del av arbetet handlar om att bibehålla fina relationer till våra kunder. Därför ser vi gärna att du trivs med att bygga goda kundrelationer, och att telefonen är en naturlig väg för dig att ta kontakt.

Personliga egenskaper vi uppskattar är god initiativförmåga, servicekänsla och kommunikationsförmåga. Vissa arbetsuppgifter kommer att ske på engelska, så det är viktigt att du behärskar det.

Vi erbjuder Dig:

  • Ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter
  • Att bli en del av ett mindre bolag som befinner sig i en expansiv fas
  • Att få möjlighet att påverka och utveckla
  • En trevlig och positiv arbetsmiljö som präglas av ett nära samarbete mellan kollegorna
  • Möjlighet till vidareutbildning om du önskar

 

Vi ser gärna att du som söker har ett genuint intresse av att vara en del av utvecklingen av vårt företag. Vi befinner oss i en expansiv fas och du kommer att bli en mycket viktig del i vår framtida resa. Varmt välkommen med din ansökan!

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Mölndal

I denna rekrytering samarbetar vi med Technogarden. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rebecka Kvarnestedt på rebecka.kvarnestedt@technogarden.se eller på telefon 0765172717.

Skicka ansökan

Dela på: