Agile Coach

Är du Agile Coach, Förändringsledare eller Agile PL, och vill ha nya utmaningar som konsult? Vill du dessutom bli delägare i ett växande bolag?

Vi bygger upp och stärker Technogarden IT, med ett nytt team med inriktning på systemutveckling med agila värderingar. Vi har ett stort antal intressanta kunder som efterfrågar just din kompetens i konsultuppdrag.

På Technogarden IT vet vi att vi kan göra världen bättre, inte genom vad vi säger, däremot genom vad vi väljer att göra. Vi väljer kunder och uppdrag att matcha med vårt kunnande i moderna tekniker för att göra samhällsnytta. På Technogarden gör vi detta tillsammans! Det är medarbetarna som äger bolaget, så det finns täckning för orden. Delägarskapet bygger ett engagemang och en kultur som gör Technogarden unikt.

Vi är ett konsult- och rekryteringsbolag inom affärsområdena IT, Industry och Life science. Du vet säkert en del om vilka vi är, men vill du veta mer så klicka på länken Technogarden

Om tjänsten
Som Agile Coach på Technogarden kommer du att få bästa möjliga förutsättningar att med din kompetens vara med och påverka arbetssätt och leveranskapacitet hos kund. Du får möjlighet att arbeta nära andra seniora kollegor i heta samhällskritiska uppdrag.

Om dig
Vi söker dig som vill ha friheten som konsult och gillar tanken på delägarskap, snarare än den långsiktiga risken med att stå ensam. Vi söker dig som brinner för de agila värderingarna och arbetssätten. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet som Agile Coach eller agil projektleding, verksamhetsutveckling eller förändringsledning, men lägger samtidigt stor vikt vid vem du är som person. Vi kan vi utifrån dina preferenser erbjuda rätt sammanhang/kund/uppdrag.

Som person har du en god samarbetsförmåga. Du har arbetat med agila transformationer. Du har ett eget driv med agilt fokus och är hungrig på spännande samhällskritiska uppdrag.

Viktigt för tjänsten är:

  • Goda kunskaper inom agila arbetssätt, värderingar och modeller, som Scrum, Kanban, Lean, Modern Agile, SAFe
  • Du har dokumenterad flerårig erfarenhet av någon/några av rollerna Förändringsledare, Agile Projektledare, Produktägare, Scrum Master, RTE
  • Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Du har en relevant akademisk examen eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig

Meriterande erfarenheter:

  • Erfarenhet av agila transformationer
  • Certifierad inom en eller flera av ovanstående nämnda roller
  • IT, digitalisering
  • Automatisering
  • Tidigare erfarenhet som Scrum Master
  • Tidigare arbetat med systemutveckling i team

Om anställningen
Tjänsten som Agile Coach innebär du i huvudsak arbetar hos kund fysiskt på plats eller delvis på distans. Allt beroende på kundbehov och uppdragets art. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta:

Daniel Fornstedt

daniel.fornstedt@technogarden.se

Dario Villaman

Dario.villaman@technogarden.se

Välkommen med din ansökan!

Skicka ansökan

Dela på: