Utvecklingsingenjör inom medicinteknik

2017_rev_logo_metenova.png

Metenova AB expanderar och söker nu en Utvecklingsingenjör med intresse för teknik och utvecklingsarbete, som vill bli en del av ett innovativt bolag på en global marknad. Dina arbetsuppgifter kommer att bli varierande och utvecklande där du både får ta ansvar och inflytande i ett team med kompetenta kollegor i en mycket trevlig arbetsmiljö.

 

Din nya roll

Som utvecklingsingenjör hos Metenova AB arbetar du med att driva utvecklingsprojekt mot givna tidplaner och mål med din tekniska kompetens och nyfikenhet. I detta arbete ingår även att skapa artikelunderlag, ritningsunderlag, säljmaterial och tekniska specifikationer som ligger till grund för inköpsavdelningen och marknadsavdelningen. Du kommer även vara med att verifiera och validera produkter. Rollen innebär även kommunikation med såväl interna som externa kontakter.  

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:

  • Driva egna utvecklingsprojekt mot fastlagda mål.
  • Ta fram nya tekniska lösningar samt verifiera dess funktioner
  • Agera teknisk expert inom området
  • Skapa och uppdatera tekniska specifikationer
  • Vara teknisk support, vid behov, i kontakten med tillverkare, säljare och kunder.
  • Vid behov stödja och genomföra mixningsstudier hos kunder.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning (MSc) alternativt en högskoleingenjörsutbildning med relevant inriktning inom t ex maskin- eller materialteknik eller likvärdig utbildning kompletterad med några års erfarenhet som konstruktör eller utvecklingsingenjör. Du är van vid att driva egna utvecklingsprojekt, gärna som projektledare och att ta fram nya och kreativa tekniska lösningar inom mekanik. Du gillar att kombinera konstruktörsarbetet med att gå ut på labbet och prova, skruva och genomföra simuleringar. Du har goda kunskaper i Solid Works.

Om du har erfarenhet av att jobba med pumpar, hydraulik samt plast och/eller rostfria material så är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet av arbete med fluider eller produktion av läkemedel så är det mycket intressant.

Som person är du social och utåtriktad. Gillar att jobba i team och tillsammans hjälpas åt att lösa uppkomna problem. Du är strukturerad och är självgående med eget driv och ansvarstagande på ett noggrant och disciplinerat sätt.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

 

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Metenova AB med Technogarden och urvalsprocessen sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Gottfridsson på 073-517 99 91, per.gottfridsson@technogarden.se eller Ulrika Ydse på 076-167 10 51, ulrika.ydse@technogarden.se.

Sök rollen via länken i denna annons.

Skicka ansökan

Dela på: