Produktvårdsingenjör/Konstruktör inom medicinteknik

2017_rev_logo_metenova.png

Metenova AB expanderar och söker nu en Produktvårdsingenjör/Konstruktör med intresse för teknik och utvecklingsarbete, som vill bli en del av ett innovativt bolag på en global marknad. Dina arbetsuppgifter kommer att bli varierande och utvecklande där du både får ta ansvar och inflytande i ett team med kompetenta kollegor och en mycket trevlig arbetsmiljö.


Din nya roll

Som Produktvårdsingenjör/Konstruktör hos Metenova AB arbetar du främst med att göra anpassningar och förbättringar av befintliga produkter och teknik. I detta arbete ingår även att göra ändringar samt granska tekniska specifikationer såsom bland annat ritningar. Du kommer att ha kommunikation med de flesta avdelningar och stötta upp försäljningsavdelningen med specifika kundkrav. Du kommer att agera som den tekniska experten och vara uppdaterad på nya tekniker inom området.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:

  • Ta fram nya och förbättra tekniska lösningar samt verifiera dess funktioner på befintliga produkter
  • Frisläppta och granska ritningar
  • Vara teknisk support vid behov i kontakten med tillverkare, säljare och kunder

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleingenjörsutbildning (BSc) inom t ex maskin- eller materialteknik, eller likvärdig utbildning. Du har jobbat i några år som konstruktör, vilket du trivs mycket bra med, och har goda kunskaper i Solid Works.

Om du har erfarenhet av att jobba med pumpar, hydraulik samt plast och/eller rostfria material så är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet av arbete med fluider eller produktion av läkemedel så är det mycket intressant.

Som person är du social och utåtriktad. Gillar att jobba i team och tillsammans hjälpas åt att lösa uppkomna problem. Du är strukturerad och är självgående med eget driv och ansvarstagande på ett noggrant och disciplinerat sätt.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

 

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Metenova AB med Technogarden och urvalsprocessen sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Gottfridsson på 073-517 99 91, per.gottfridsson@technogarden.se eller Ulrika Ydse på 076-167 10 51, ulrika.ydse@technogarden.se.

 

Sök rollen via länken i denna annons.

Skicka ansökan

Dela på: