Vi söker en erfaren projektplanerare för uppdrag hos kund.

Uppdragsbeskrivning:

– Utgör en del av projektteamet och rapporterar till Projektledaren

– Självgående i planeringsverktyget Primavera P6 (v.16 eller nyare) och projektmodell VPMM, XLPM, eller motsvarande.

– Väl förtrogen med planering av tid, resurs och kostnad i Primavera P6

– Vidareutvecklar projektets aktivitetsplanering och tidsplanestruktur under projektets levnadstid 

– Ansvarar för att tidsplanerna är uppdaterade med tillförlitlig information om projektets aktiviteter, kritiska leveranser, framdrift samt föreslår vid behov justeringar. 

Om dig och dina kvalifikationer:

För att passa in i rollen som projektplanerar på det här uppdraget krävs det att du är lösningsfokuserad, engagerad och driven. Du bör ha en god kommunikativ förmåga samt en god förmåga att arbeta administrativt och ha ett väl strukturerat arbetssätt. 

Du är högskoleingenjör eller motsvarande och har goda kunskaper om ”Planning and Control” metoder samt goda kunskaper om ”Good Planning Practice”. 

Placering:
Solna eller Forsmark, Östhammar. Arbete kommer att behöva genomföras i
Forsmark/Östhammar i viss omfattning. 

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?

Technogarden är ett konsult- och rekryteringsbolag med fokus på teknik- och IT kompetenser. Våra konsulter är hjärtat i vår verksamhet, därför är vi medarbetarägda. Det innebär att du som tar anställning hos oss har möjlighet att bli partner och får ta del av hälften av vår vinst, den andra halvan återinvesterar vi för att kunna fortsätta växa.

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som kan uppstå när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Låter det som något för dig? Toppen, varmt välkommen med din ansökan!

Om du har några funderingar får du gärna kontakta Isabell Råberger Bahar isabell.raberger.bahar@technogarden.se, 073-098 13 30

Skicka ansökan

Dela på: