Vi söker en Technical Writer för uppdrag hos kund.

Uppdragsbeskrivning:

Uppdraget innebär att skapa, granska och uppdatera operatörsmanualer samt producera underhållsinstruktioner. Hantera feeback från fältet för att kontinuerligt uppdatera dokumentation av driften för service, reparationer och inspektioner för att ge mer kundvärde. 

Om dig och dina kvalifikaioner:

– Du har en utbildning inom tekniskt skrivande, informationsteknik eller liknande.

– Kunskaper i att skapa teknisk dokumentation och erfarenhet av PC-applikationerna Illustrator och Photoshop, gärna även med CAD.

– Du är en lagspelare.

– Erfarenhet från byggbranschen eller tung utrustning är meriterande.

Placering:
Eskilstuna, kan finnas möjlighet till distansarbete.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?

Technogarden är ett konsult- och rekryteringsbolag med fokus på teknik- och IT kompetenser. Våra konsulter är hjärtat i vår verksamhet, därför är vi medarbetarägda. Det innebär att du som tar anställning hos oss har möjlighet att bli partner och får ta del av hälften av vår vinst, den andra halvan återinvesterar vi för att kunna fortsätta växa.

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som kan uppstå när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Låter det som något för dig? Toppen, varmt välkommen med din ansökan!

Om du har några funderingar får du gärna kontakta Isabell Råberger Bahar isabell.raberger.bahar@technogarden.se, 073-098 13 30

Skicka ansökan

Dela på: