Technogarden i Mälardalen söker en Technical Writer för uppdrag hos kund - Technogarden SE

Technogarden i Mälardalen söker en Technical Writer för uppdrag hos kund

Uppdragsbeskrivning:

Uppdraget innebär att skapa, granska och uppdatera operatörsmanualer samt producera underhållsinstruktioner. Hantera feeback från fältet för att kontinuerligt uppdatera dokumentation av driften för service, reparationer och inspektioner för att ge mer kundvärde.

Om dig och dina kvalifikaioner:

  • Du har en utbildning inom tekniskt skrivande, informationsteknik eller liknande.
  • Kunskaper i att skapa teknisk dokumentation och erfarenhet av PC-applikationerna Illustrator och Photoshop, gärna även med CAD.
  • Du är en lagspelare.
  • Erfarenhet från byggbranschen eller tung utrustning är meriterande.

Tjänsten är ett vikariat på heltid på 6 – 12 månader med tillträde enligt överenskommelse.


Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som kan uppstå när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet. Vilka egenskaper som efterfrågas kan variera mellan kundföretagen. Gemensamt är dock att man gärna ser ansvarsfullhet, självständighet, drivkraft och förmågan till ett gott samarbete i arbetsgruppen som goda egenskaper.

Möjligheter

Vi är under tillväxt och på vår fortsatta resa kommer flera spännande möjligheter och utmaningar. Din utveckling ligger därför lika mycket i dina egna händer som i våra. Som konsult hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor, stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och verksamheten i stort.

Låter det som något för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Dario Villaman på dario.villaman@technogarden.se  eller 070 601 79 96. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Skicka ansökan

Dela på: