Senior Frontendutvecklare - Technogarden SE

Senior Frontendutvecklare

Är du en erfaren Frontendutvecklare och vill arbeta i fordonsindustrin? Vi erbjuder jobb som konsult i en het bransch i ett agilt kontext! Vi söker dig, som är driven senior systemutvecklare och behärskar React, Javascript och Typescript

Vi fortsätter växa och stärker nu upp Technogarden IT i Stockholm med inriktning på mjukvaruutveckling i fordonsindustrin. Vi har ett antal kunder som efterfrågar framför allt Frontend kompetens.

På Technogarden IT vet vi att vi kan göra världen bättre, inte genom vad vi säger däremot genom vad vi väljer att göra. Vi väljer kunder och uppdrag att matcha med vårt kunnande i moderna tekniker för att göra samhällsnytta. På Technogarden gör vi detta tillsammans! Vi har en lång historia som medarbetarägt bolag och du har möjlighet att bli delägare!

Vi är ett konsult- och rekryteringsbolag inom IT, Industry och Life science. Du vet säkert en del om vilka vi är, men vill du veta mer så klicka på länken Technogarden

Om tjänsten
Som Senior Frontendutvecklare på Technogarden kommer du att få bästa möjliga förutsättningar att med din kompetens vara med och påverka teknikutveckling hos kund. Du får möjlighet att arbeta nära andra seniora utvecklare i stabila längre uppdrag.

Om dig
Vi söker dig som brinner för systemutveckling och vill jobba i fordonsbranschen. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet inom liknande arbete, men lägger stor vikt vid vem du är som person. Är du exempelvis en vass systemutvecklare i en annan bransch eller teknikstack och vill röra dig mot nya tekniska miljöer och fordonsbranschen, kan vi utifrån dina preferenser erbjuda rätt sammanhang/kund/uppdrag.

Som person har du en god samarbetsförmåga. Du har arbetat i agila team. Du har ett driv som senior utvecklare och är hungrig på spännande uppdrag.

Viktigt för tjänsten är:

 • Minst 3-5 års erfarenhet som Frontend utvecklare
 • Goda kunskaper i flera av följande: React.js, Next.js, Node.js, Typescript
 • Goda kunskaper i Javascript-programmering, HTML och CSS
 • Erfarenhet av flera molnleverantörer som AWS eller Azure
 • Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.
 • Du har en relevant akademisk examen inom systemvetenskap, informatik eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig

Meriterande erfarenheter:

 • AI
 • Fullstack, Backend
 • Tech lead
 • Systemarkitekt
 • Scrum master
 • UX design

Om anställningen
Tjänsten som Senior Systemutvecklare IT innebär att du primärt kommer att arbeta för Technogarden i konsultuppdrag fordonsindustrin, men framöver också i andra branscher. Som konsult kan du bli placerad hos kund eller på ett satelitkontor remote. Möjligheter finns också att arbeta hemifrån. Allt beroende på kundbehov och uppdragets art. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta:

Daniel fornstedt

0724013909

daniel.fornstedt@technogarden.se

Dario Villaman

0706017996

Dario.villaman@technogarden.se

Skicka ansökan

Dela på: