Erfaren labbingenjör kemi till vårt Life Science team!

Är du egentligen medveten om hur eftertraktad du är? VI hoppas verkligen att du får den uppskattning du förtjänar – annars ger vi dig den. Vi ser ett stort behov av just seniora labbingenjörer inom främst analytisk kemi med erfarenhet från läkemedels-, bioteknik-, eller medicinteknikbranschen. Därför behöver vi nu förstärka vårt Life Science team med ytterligare duktiga konsulter om kan bistå inom R&D, Quality Control eller produktion.

Vad förväntar vi oss av dig?

  • Du har minst fem års erfarenhet av arbete som labbingenjör eller motsvarande inom ovan nämnda industri
  • Du har en akademisk examen som ingenjör och högre akademiska meriter kan vara en fördel
  • Vana av att arbeta i ISO/GMP/GLP miljö är meriterande
  • Du behärskar de förekommande analysmetoderna samt där tillhörande apparatur
  • Du är van att föra adekvata resonemang om analysmetoder samt deras resultat, att dra slutsatser och dokumentera dessa – på engelska eller svenska
  • Du arbetar självständigt men fungerar samtidigt väl i ett team
  • Du kan snabbt sätta dig in i nya uppgifter och problem och är även van att handleda och undervisa yngre kollegor

Som person har du rätt att vara vem och vad du vill. Det blir emellertid enklare om du har lätt för att kommunicera och för att samarbeta. Vi gillar dig redan!

Vad du kan förvänta dig av oss

Vi är ett flexibelt gäng som förespråkar öppen kommunikation och korta beslutsvägar. Vi vill uppmuntra dig som konsult att vara öppen och tydlig samt att dela med dig av dina erfarenheter och önskemål för att du ska kunna bistå våra kunder på ett optimalt sätt – detsamma eftersträvar vi tillsammans med våra kunder. ”A match made in heaven” helt enkelt.

För att du ska trivas med och hos oss erbjuder vi – förutom ett stimulerande och omväxlande arbete – trygga och fördelaktiga anställningsvillkor, kompetensutveckling samt möjlighet till delägarskap. Förutom kollegorna i Life Science teamet har vi också nära samarbete med övriga verksamhetsområden inom IT och Industry. 

Technogarden som företag är ett väletablerat teknikkonsultföretag inom områdena Industry, IT, Life Science och Telecom som är representerade i Malmö, Lund, Göteborg, Karlstad och Stockholm och som ingår i Norconsultkoncernen. Inom Life Science arbetar vi med yrkesgrupperna ingenjörer, farmaceuter, mikrobiologer men även andra näraliggande yrkesgrupper. 

Skicka ansökan

Dela på: