Nordomatic söker erfarna SCADA-ingenjörer i Stockholm och Göteborg

Nordomatic är en specialiserad tillväxtkoncern med fokus på ’smart buildings’ och energieffektivisering i större fastigheter. Verksamheten startade 1967 och är idag den ledande, oberoende partnern inom fastighetsautomation med c: a 700 medarbetare och en omsättning som överstiger 1500 MSEK. Koncernen är verksam i sex länder, Sverige, Danmark Norge, UK och Benelux. I Sverige finns kontor på 11 platser i landet. Nordomatics huvudkontor ligger i Stockholm/Globen. Vi jobbar kontinuerligt med mål att vara en bra arbetsgivare och skickar frekvent ut medarbetarundersökningar, vars svar vi arbetar aktivt med i ENPS (Employee Net Promotor Score). Sedan 2017 är vi ett certifierat Karriärföretag. Lär mer om oss på www.nordomatic.se

 

Nordomatic söker erfarna SCADA-ingenjörer till utmanande och spännande projekt!

Vill du arbeta med spännande, avancerad och nyskapande teknik i en grupp som värdesätter samarbete? Vill du arbeta på en arbetsplats där du har goda utvecklingsmöjligheter där du själv äger din egen utveckling i bolaget? Sök då tjänsten som SCADA-ingenjör!

Då en SCADA-ingenjör arbetar kundnära blir det även arbete med såväl försäljning som projektledning mot slutkund.

 

Om tjänsten

Nordomatic växer och behöver nu förstärka sitt team i Stockholm och Göteborg med ytterligare erfarna SCADA- ingenjörer. I denna roll arbetar du dagligen med Nordomatics automationsingenjörer och projektledare inom PLC/DUC programmering. Nordomatic är ett produktoberoende företag och du kommer få möjligheten att arbeta med flera olika fabrikat och kommunikationsprotokoll. I många fall kommer du att ha en ledande position i dina projekt genom att ansvara för tekniken och att kundens uppsatta förväntningar gällande kvalitet och ekonomi uppnås.

 

Dina erfarenheter

För att lyckas i denna roll bör du ha flera års erfarenhet av fastighetsautomation och av SCADA-system, har du arbetat med flera olika system är detta meriterande. Vidare har du en god förståelse för VVS-processer och en god erfarenhet av att arbeta i projekt, samt att driva och ta ansvar över det egna arbetet. Du bör ha akademisk utbildning inom teknik.

B-körkort och god svenska i tal och skrift samt förståelse i engelska är ett krav för samtliga tjänster hos Nordomatic.

 

Vem är du?

I denna rekrytering läggs stor vikt på dina personliga egenskaper. Du är driven och nyfiken i din personlighet och vill vara med på en spännande resa! Eftersom Nordomatics tjänster innebär möjligheter att arbeta med avancerade tekniska frågor behöver du även vara idérik och inte vara rädd för att komma med innovativa förslag. Du är dessutom van vid att arbeta strukturerat och mot deadlines. Vågar du utmana gamla tankegångar är det ett stort plus.

 

Du erbjuds

  • Att göra en resa inom ett unikt teknikområde, där du äger din egen utveckling
  • En arbetsgrupp där det är högt till tak med mycket humor samt god sammanhållning
  • Möjligheten att påverka vårt jordklot genom att minska utsläppen från våra fastigheter

Är du vår kandidat? I denna rekrytering samarbetar Nordomatic AB med Technogarden Mälardalen. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på ”ansök”-knappen här intill. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Dario Villaman 070-601 79 96 eller dario.villaman@technogarden.se.

Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Skicka ansökan

Dela på: