Utvecklare till Technogaden IT

Är du redo för nya möjligheter? Tycker du om att jobba i konsultrollen och vill bidra till hållbara förbättringar hos våra kunder? Vi Technogarden IT söker nu fler utvecklare!

 

Vilka är vi?

Technogarden är ett konsult- och rekryteringsbolag med fokus på kompetenser inom industrielltillverkning, teknik – och IT. Bolaget grundades i Norge 2003 som ett dotterbolag till Norconsult. Vår verksamhet i Norge och Sverige finns på 12 orter med totalt ca. 600 anställda. Vi samarbetar med kunder både inom offentlig och privat sektor.

Våra konsulter är hjärtat i vår verksamhet, därför vill vi fortsätta växa tillsammans med dig.

 

Är det här du?

Du har utbildningsbakgrund inom systemvetenskap, datateknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av systemutveckling, med tyngd på backend där du behärskar följande språk mycket väl:

-C#

-.Net

-Node.js

-Azure

Som person har du god samarbetsförmåga och hög professionalism, du är driven och flexibel. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

 

Varför ska du jobba hos oss?

På Technogarden IT får du möjlighet att arbeta i stimulerande arbetsmiljö med goda villkor. Vi har konsultuppdrag i olika branscher, främst Automotive, vi värdesätter din utveckling som ligger lika mycket i dina händer som våra. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Några av våra erbjudanden:

  • Friskvårdsbidrag
  • Benify-förmånsportal inkl Lifeplan
  • Pensionssparande (även löneväxling)
  • Privat sjukvårdsförsäkring
  • Firmahytter i Norge

 

Intresserad? Om du känner igen dig i beskrivningen är du välkommen att skicka in din ansökan så tar vi gärna kontakt om vi tror att din profil och kompetens kan matcha med våra kunders behov.
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Feven Selassie på feven.hall.selassie@technogarden.se

Skicka ansökan

Dela på: