Senior Analytisk kemist till Quality Control

Vi är väl medvetna om att den expertis vi nu söker är eftertraktad. Men vare sig du har en tjänst du trivs med idag eller är mellan jobb är vi övertygade om att det vi nu har att erbjuda är något speciellt. Vi växer tillsammans med våra kunder och tror att du hade trivts i vårt team! 

Dina kvalifikationer: 

– Du har en kandidat eller kanske en master i analytisk kemi

– Du har minst fem års relevant yrkeserfarenhet som analytisk kemist/laboratorieingenjör inom läkemedelsindustrin och har formell kompetens inom GMP (helst även GLP). 

–  Du behärskar flertalet analytiska metoder som är vanligt förekommande inom läkemedelsindustrin såsom HPLC, GC-MS, ICP-MS, pH, IR, GC, TLC

– Du har stor förståelse för de instrument vi arbetar med och har även vana av systemvalidering och översyn. 

– Du har stor förståelse för läkemedelsutveckling och kan även ta rollen som handledare för yngre kollegor. 

– Du har god erfarenhet och rutin av att upprätta dokument avseende t e x CAPA, SOP e t c och du behärskar engelska mycket väl i såväl tal som skrift. 

 

Din personlighet:

– vi tror att du är lösningsfokuserad och har förmåga att prioritera ditt arbete som oftast sker i ett högt tempo

– Du är välorganiserad, strukturerad och snabblärd 

– Du har utmärkt kommunikations- och samarbetsförmåga

– Du vill utvecklas både i din yrkesroll och som person och är öppen för förändringar och nya utmaningar.

Vilka vi är:

Det vi ägnar oss åt är helt enkelt att samla på duktiga och kvalificerade personer som VILL utvecklas. Vi arbetar både med konsultuppdrag där du blir anställd hos oss men även med direkt rekrytering till våra kunder. Technogarden är en del av Norconsult koncernen och vårt måtto är att göra samhällsnytta varje dag – vårt engagemang sträcker sig långt utanför våra affärer! Därför är du viktig både som individ och som yrkesmänniska och vi värnar om inkludering, jämställdhet och mångfald. 

Vi är mycket nyfikna på dig så skicka din ansökan till Affärsområdeschef Life Science Carolina Pankarz Bernro på carolina.pankarz.bernro@technogarden.se eller bara ring och hör dig för på 0730981310. Varmt välkommen!

Skicka ansökan

Dela på: