Erfaren mekanikkonstruktör till Alfa Laval i Lund

AlfaLaval.png

Alfa Laval är en ledande, global leverantör av förstklassiga produkter inom värmeöverföring, separering och flödeshantering. Med dessa som grund bidrar Alfa Laval till att lyfta produktivitet och konkurrenskraft hos kunder i olika industrier, världen över. Vi definierar deras utmaningar och levererar hållbara produkter och lösningar som möter deras behov – främst inom energi, miljö, livsmedel samt den marina industrin.

Vill du jobba med morgondagens produkter och göra skillnad?
Vill du aktivt bidra till en mer energieffektiv och hållbar värld? Brinner du för produktutveckling och ny teknik? Då finns en fantastisk möjlighet eftersom vi förstärker vårt New Product Development (NPD) Team inom Business Unit Gasketed Plate Heat Exchangers (GPHE). Vi kommer att förstärka teamet med två mekanikkonstruktörer.


Arbetsbeskrivning

Business Unit Gasketed Plate Heat Exchangers ansvarar globalt för utveckling, tillverkning, försäljning och service av våra GPHE produkter. NPD teamet är en del av den globala R&D organisationen och som medlem i teamet är du med och utvecklar nya innovativa produkter. Rollen innehåller intressanta utmaningar kopplade till en mer hållbar och energieffektiv värld och att vara med och utveckla framtidens produkter.

Kvalifikationer
Du har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning maskin/produktutveckling. Vi ser gärna att du gillar tekniska utmaningar och utvecklingsarbete i projektform. Minst 5 års erfarenhet av 3D CAD och PDM-system är ett krav, erfarenhet av FEA är meriterande.

En stor del av vårt arbete bedrivs i projektform i tvärfunktionella team. Som person behöver du därför vara samarbetsinriktad, kommunikativ och ansvarstagande med en stark drivkraft mot resultat. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och kan se och analysera detaljer samtidigt som du har förmågan att se det större perspektivet.

Då en stor del av arbetet utgörs av 3D CAD och övrigt systemarbete är det viktigt att du trivs med det och inte är rädd för att utmana hur vi kan jobba mer effektivt. Det är också en fördel om du är intresserad av beräkningar och har erfarenhet av FEA.

Vad erbjuder vi dig?
Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig och inkluderande arbetsplats som bygger på omtanke och påverkansmöjlighet. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Sök tjänsten
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jörgen Björkman, 0739-80 83 95. Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka ansökan

Dela på: