Analytiker till BioGaia Production!

BioGaia Production  AB är ett produktionsbolag tillhörande BioGaia AB som i sin tur är ett innovativt svenskt hälsoföretag som utvecklar, marknadsför och säljer probiotiska produkter med dokumenterade, positiva hälsoeffekter. Produkterna säljs genom distributörer, varav flertalet är läkemedelsföretag i ett stort antal länder globalt. BioGaia har ett stort antal anställda i Sverige (Lund, Eslöv och Stockholm), USA, Japan och Singapore. 

Nu behöver produktionsbolaget i Eslöv stärka Quality Control teamet med en duktig laborant, som kan ta sig an följande uppgifter: 

– genomföra interna- och beställa externa analyser samt sammanställa och rapportera resultat

– Sköta dagliga rutiner såsom beställning av varor, kontroll samt underhåll av utrustning. 

– Bidra till löpande förbättringsarbete kopplade till dagliga rutiner samt uppdatering av instruktioner. 

– Utföra kvalificeringar av utrustningar på laboratoriet.

Den vi söker:

– har relevant akademisk utbildning, t e x biomedicinsk analytiker eller naturvetenskaplig utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom relevant område.

– har ett genuint intresse för att arbeta laborativt med mikrobiologiska analyser som du har god praktisk erfarenhet av. 

– Du är noggrann, initiativrik, driven och prestigelös samt har ett sinne för ”ordning och reda”. 

– Du har utmärkt samarbetsförmåga och har ett lösningsorienterat angreppssätt på problem. 

– Du har goda kunskaper i Office – främst Word och Excel. Kunskaper i ERP-systemet Pyramid är meriterande liksom tidigare erfarenhet att arbeta i GMP miljö.

– Goda kunskaper i svenska (tal och skrift) samt i engelska är en förutsättning för tjänsten. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos BioGaia Production AB och ansökningar kommer att behandlas löpande. Vi behöver dig snarast så hör gärna av dig så snart som möjligt så berättar vi mer!  Varmt välkommen med din ansökan!   

Skicka ansökan

Dela på: